Dagar värda att minnas

Att börja dagen med en mysig skogstur på Wannabe, utforska nya skogsstigar och hitta nya galopp sträckor.
Och sedan avsluta dagen med en lång skogspromenad i solnedgång, omgiven av fåglars kvitter och långt ifrån människor.
Önskar att alla dagar kunde vara såhär underbara!


Happiness is the key to success

Är så glad att det är Fredag och tänker verkligen ge mig själv en stor klapp på axeln för att ha genomfört en helt awesome vecka.
Personligt säljrekord på jobbet, bra statistik på mitt arbete, nöjda kunder, övertid och avslutar denna arbetsvecka med ett stort leende på läpparna. Allt känns så lätt helt plötsligt.
Men trots allt detta positiva så har det vart rätt stressigt och varvar därför av med en lugn och avkopplande promenad i skogen. Finns verkligen inget bättre än det!

Time flies by

Vet knappt hur jag skall börja detta inlägg.
Tiden har gått så fruktansvärt fort och jag gör allt för att bara försöka njuta av våren och all ledighet som kommer och går. Har så mycket roligt att berätta er, bland annat så har jag tagit upp djurkommunikationen igen. Eller rättare sagt djuren har fått mig till att ta upp den igen, vilket jag är så oerhört tacksam över.
Detta året har verkligen fått en tuff start med mycket känslor och en vardag som vart rena bergochdalbanan. Men nu känns det verkligen som att det värsta är förbi och allt börjar återgå till det normala. 
Kan även meddela att jag äntligen känner mig riktigt glad och tillfreds med livet. Ingen är mer lycklig än jag över detta!
Kommer berätta mer om djurkommunikationen i ett separat inlägg och hoppas på att min närvaro här kommer att bli bättre i samband med allt ovannämnt.

RSS 2.0