Hi Hello

En liten hälsning från de fyrbenta gossarna som verkligen njuter av semesterlivet på grön bete.

Hästen finns alltid i mitt hjärta

Var ett bra tag sedan jag skrev något om hästarna känner jag.
Ruben och Wannabe går på bete nu vilket de fått göra sedan mitten på April. Tyvärr har jag inte vart hos dom så mycket som jag önskat men är i alla fall hos dom en gång i veckan.
Är inne i en fas där det är endast barbackaridning som gäller, så mycket friare och man kommer så mycket närmre hästen. Har även börjat lite smått att förbereda Ruben för att ridas i halsring. Vilket inte är det lättaste då han är en svårfokuserad och rätt brötig pojke som gillar när det går fort.
Just nu är vi i stadiet att lyssna enbart för vikt och skänkel vilket jag tycker går strålande så länge hans fokus är med. Hehe.
Det är lite kul att ha dessa projekt såhär på sommaren, något att arbeta med för att Ruben och jag skall nå en ännu starkare och bättre relation.
Visst är han vacker?! 💚

Tillbaka från minisemestern

Vi kom hem sent igår kväll, trötta och kalla.
Natten som vi sov i tältet var oerhört kall! Vaknade hela tiden av att jag frös eller hade ont i benen. För smart som jag var när jag bäddade i tältet så la jag oss åt de håll som var kortast, så det gick helt enkelt inte att ligga utsträckt.
Men att sedan vakna tidigt på morgon, sätta sig vid brasan som min sambo, känna hur man återgår till att bli varm igen och har en fruktansvärt vacker utsikt över sjön som ligger spegelblank. Det var en riktigt magisk känsla!
Önskar verkligen att man kunde vakna upp till den utsikten och stillheten varje morgon..
Känner mig så lycklig när jag tänker tillbaka på dessa två underbart vackra dagar med så fin natur.
Semestern är äntligen här

Är nu i mitten av min enda semestervecka denna sommarn och försöker verkligen att ta tillvara på dagarna. Är jag inte hos hästarna så är jag ute i naturen med sambon och testar på friluftslivet. Älskar verkligen detta!
Det är fruktansvärt synd att man inte lever mer intill naturen och stillheten för det är verkligen något jag saknar varje dag.
Just i skrivande stund ligger jag i vårt tält uppe på en udde i Vättlefjäll dit vi paddlat med kanot.
Så himla mysigt och fridfullt, det enda tråkiga är att det blåser en del men man skall absolut inte klaga med tanke på att solen kommer fram och värmer med jämna mellanrum.RSS 2.0