På hemmaplan

Det finns verkligen ingen bättre känsla än att få komma till en plats som känns så hemma och som ligger mig så nära inpå hjärtat som fjällen.
Jag och min sambo packade ner fiskespö och några plastpåsar i bilen och åkte upp till Vättlefjäll efter jobbet. Hittade äntligen mina första kantareller!
Det finns ingen plats härnere i landet som är så underbar som Vättlefjäll. 
Kunna sitta i tystnad och bara suga in all energi och fridfullhet som är där uppe. 
Såg även för första gången en älg däruppe som fridfullt gick och betade med sin kalv några meter ifrån. Blev väldigt glad av att se dom då jag tidigare aldrig sett mer än fåglar uppe på fjället, vilket vart väldigt tråkigt.

Inget slår denna vackra utsikt!


Kommentarer
Postat av: Felicia Kaiser

Hej! min bästavän Kaiser har ju gått bort tyvär. ibland känns det som jag känner av hans närvaro, jag känner ibland som om han andas i min nacke, och ibland som om han puttar med sin mule på mig. vet inte det kanske låter jätte konstigt men det känns som han på något sätt försöker nå fram till mig och kanske att jag ska veta att han har det jätte bra där han är nu. eller är det bara inbillningar tror du?? tacksam för svar!

Svar: Hej. Det är väldigt svårt att svara på. Vill man känna eller uppleva något väldigt mycket så kan det lätt bli att man tror sig känna något fast än att det inte är något. Men det finns inget som säger att de inte skulle kunna vara så att han är i din närhet. Det vet du bäst själv tror jag.
Emelie

2015-08-03 @ 15:26:59

Sänd mig en hälsning här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida?

Hälsning:

Trackback
RSS 2.0