A good year

Blev för ett tag sen intervjuad av den lokala tidningen angående stipendiet jag fick för 3 år sen. Och denna veckan hamnade det i tidningen Känns kul men samtidigt konstigt att se sig själv på bild i en tidning.Wanna be free like a bird

Tänkte gå en promenad med pappa en sväng, vilket resulterade i att jag fick oss att testa en "ny" traktorväg istället för den vanliga gångbanan. Det slutade med att vi helt plötsligt vandrade omkring i berg och i vildmarken där det kryllade av massa spännande varg-, älg och rådjurs spår.
Vi pausade högst upp på en av topparna av ett kallhygge som brann ner för några år sedan. Det var så mäktig känsla att stå där uppe och se ut över omgivningen samtidigt som vinden blåste på rätt starkt. Det var som att man blivit förflyttad upp till fjällen på vandring.
Det finns en sån där glädjefylld förtjusning i mig som alltid kommer fram när man är ute och går utan att veta vart man är eller vart man är påväg.
Nu blev jag ännu mer sugen på att åka iväg och vandra i fjällen. Tänk vilkekt äventyr!
Vandra på främmande platser, campa, vara helt oberoende av vad som händer i civilisationen och bara njuta av friheten. Ååh!
Efter ca 2 timmars vandrande så fann vi i alla fall den väg som jag från början tänkt vi skulle kommit ut på, fast på ett helt annat ställe av den.
  

Kiss me and I will bite you back

Det finns alltid en viss charm i bilder på när hästar leker med varandra. Man kan alltid få sig ett gott skratt över hur roliga dom verkligen kan se ut.

We flying across the sky trying to reach the stars

Var en grymt vacker solnedgång igår kväll som tog min fokus ifrån arbetet. Men med tanke på att det var längesen som man fick se en vacker solnedgång så var det helt klart värt att ta en paus för att ta en bild och njuta av synen.

Lights will guide you home

Tog kameran och långkalsongerna för att sen bege mig ut till skogs. Finns verkligen få saker som får en på så bra humör och som ger en så mycket positiv energi som att strosa omkring i skogen utan någon speciell destination. Det enda som saknades var en efterlängtad fyrbentvän att dela denna härliga dag med.

Remember yesterday but live today

"Vissa dagar skulle jag vilja drömma bort mig till nånstans där jag kan nå sand och äventyren i världen genom min kropp och inte bara igenom tankarnas fantasi. Det vore väldigt roligt faktiskt med. Men vad detta gäller bortom mig själv i nuet är ingen tillfällighet just nu för jag har sån där förmåga av att gärna ligga och drömma mig bort med dagarna. Även om jag också gärna vill sitta och spana omkring vad som kan lura runt omkring vårat hem."

Friendship is something distance can't replace

Detta är några av de bilder som fastnade innanför linsen på min kamera i förmiddags. En go vän, som jag inte träffat på flera år, kom upp till stallet med hennes vän och deras hundar då jag skulle visa dom lite vad man ska tänka på när man fotograferar med manuella inställningar. Det blev en hel del skratt, prat och självklart fotande.
Därefter kunde jag verkligen gå hem med ett leende på läpparna och en energi kick som jag länge saknat!

You can call me your friend

Tog en promenad upp till stallet förrut och tänkte spendera lite tid med både Tindra och Arnold.
Men fick mig nästan en chock över de isande vindarna som slog mig i ansiktet när jag kom ut och var inte heller beredd på isgata som rådde överallt. Så det fick bli en kort stunds mysande med båda goa hästarna innan jag begav mig hem till värmen igen.
Rätt sjukt att lite vind kan göra att det känns så mycket kallare ute.

Try to see if you can fly with me

"Tänksamma människor vill jag gärna visa rätt igen. Visst är tankar och funderingar bra men samtidigt är närvarandet i nuet och åt att lyssna på instinkter mycket mer givande och lärande faktiskt.
 
Allt har en tid och ju bättre man lär känna någon desto lättare kan vi då också finna en kontakt med samarbete och lyhördhet"

You will be with me forever

Morgonmyser med min fina pojke som har vart väldigt saknad!
Sagt det förr men säger det igen, tidiga mornar i stallet är bland det bästa som finns.

Living life like I'm supposed to do

Insåg att min frånvaro här har vart längre än vanligt.
Levt efter uttrycket "Lördag hela veckan" denna veckan vilket har vart helt ljuvligt!
Bott tillsammans med min goa killkompis i några dagar och har fått känna på hur det känns att bo tillsammans med någon annan. Vilket var nyttigt!
Vi var på utflykt till Borås djurpark igår, var så mysigt att strosa omkring bland alla djur. Bortse från skrikande barn som springer omkring. Och blev så glad över att få se att zebrorna, som är bland mina favoriter på parken, var ute.
Men nu är jag hemma igen för några dagar i alla fall tror jag.
Har en del jobb att ta tag i, en mejl intervju från tidningen som ska besvaras och lite annat smått och gott.
Så nu var semestern över för tillfället. Men den lär nog återkomma snart igen.
 
Men för nu blir det att återgå till fredagsmyset för att ladda upp inför morgondagens alla måsten.
  
 

We fly faster then the light

Trots kylan och tröttheten i kroppen begav jag mig till stallet och tolkade med mina goa vänner.
Det var precis vad som behövdes för att lysa upp denna dag!
En glad häst, två härliga vänner, massor med skratt, få fota och bara ha det riktigt kul.

Breathe through everything that you live for

Ibland är livet ljusare och härligare än vanligt. Som när man står och ser ut över havet, njuter av tystnaden och andas den friska havsluften.A new lifestyle tried on

För fösta gången denna veckan var jag vaken och uppe innan klockan 8. Och på en lördag av alla dagar, lite sjukt kanske?
Spenderade min fredagkväll och natt i en av Göteborgs flera hamnar. Då min goa kompis numera tillfälligt bor i en båt. Låter kanske lite udda såhär mitt i vintern. Och ja det var minsann ingen vidare värme varken i golvet eller i båten överlag. Men så himla mysigt ändå!
Skulle helt klart kunna tänka mig att bo på en sån båt själv, om det bara hade funnits en dusch med.
Kunna sitta i köket framför spisen och värma sig när fötterna blivit isbitar, laga mat på en vedspis eller ligga i en bäddsoffa, som tar upp nästintill hela rummet och kolla på tv. Ibland känna hur hela båten gungar till av vågorna och utanför fönstret har man havsutsikt. Blir nog att jag håller till där hela helgen faktiskt. Passa på när man kan eller vad säger man?
 

I´ll be there for you

Fina gossarna som fick stå ut med att bli fotograferade lite efter att vi stått och myst och busat i hagen.

You know you love your work when you feel happy doing it

Efter allt som vart den senaste tiden känns det som om jag helt kommit av mig från djurkommunikationen.
Därför har jag nu suttit hela kvällen och jobbat, en session blev gjord, tre stycken iväg skickade och flertal mejl besvarade. Rätt mysigt att sitta på rummet och jobba på kvällen, lugna favoriter spelas ur högtalarna samtidigt som man bara sitter där och skriver rent sessioner.
För att sedan störas ur bubblan av att telefonen ringer och en som ligger nära hjärtat ringer och lämnar ett leende på läpparna för att sedan återgå till bubblan igen. Låter det inte rätt mysigt ändå?
Nu kan jag minsann somna gott i vetskapen om att ha fått gjort lite nytta.
 

Nice to know u

Var i stallet i förmiddags och pysslade med Raven, Tindras hagkompis.
Så mysigt att bara stå och pyssla samtidigt som man ser hur uppskattad det är ifrån hästen.
Var även i ridhuset en stund och promenerade. Vilket kanske inte var lika roande från Ravens sida, då hon mycket hellre ville få äta sin eftermiddags mat. Men man kan ju inte alltid få som man vill på direkten.
Dock var det sen en mycket nöjd tjej som sedan stod blank med en fluffig svans och åt sin eftermiddags mat.

We build are lifes with joy and love

Vem kan få en att känna så mycket glädje, värme, kärlek och lycka som dessa två gossar?
Känslan av att bli riktigt uppskattad, accepterad som man är och få en självklar plats i flocken.
Kunna stå och busa med en av dom och samtidigt ha huvudet från den andra i famnen.
Enbart vara i nuet och ha det bättre än någonsin.
Ja, precis så har jag haft min dag.
 
Detta avrundade jag sedan med en härlig skogspromenad med Elliot som minst sagt blev glad över att få komma ut och röra på sig. Efter detta kan jag säga att jag gick hem på moln av all lycka som pirrade i kroppen.

We stand as one


Feb. 04, 2013

Någon mer som såg kvällens sjukt intressanta avsnitt av De okända?
Om inte så gick ni verkligen misste om något! Då även dottern fick se hur mannen och ljuset uppstod när dom skulle rena huset. Och det som gjorde mig både förvånad och fascinerad var att hon sen kopplades ihop med mannens själ och såg ur hans ögon och följde med honom in i ljuset. Sekunderna efter sa mediumet att det var klart och dotter bara faller ihop.
Har aldrig sett eller hört talas om något liknande förr!Walking on the line

Sjukskriven, så dagarna består mest av lugna promenader och åt att inte göra någonting annat än ligga på soffan. Ja, ni hör ju själva hur spännande de låter i längden så därav är också anledningen till varför uppdateringarna är ytterst få.
Däremot var jag i stallet en stund igår förmiddags och tog en go skogspromenad med Tindra och hennes ägare. Var trevligt att få komma iväg en stund och helst när det var med en person som jag kunde få prata ut med om allt som vart de senaste. Åkte därefter vidare och fick jobbat lite med kameran, filma innebandy match stod på schemat. Var en spännande match och fick samtidigt se hur det ser ut i en mindre vacker förort till Göteborg
We heal as a team

Lyckan av att, efter att ha legat inne och sakta men ändå väldigt snabbt börjat krypa på väggarna i på tok för många dagar, äntligen få komma ut igen på en riktig promenad.
Självklart upp till stallet och hästarna. Om det är några som kan läka ens sår och få en att må bra så är det verkligen dessa goa hästarna.
 
 

RSS 2.0