Dagens dressyr fotande/tittande

Så sitter man hemma vid datan som varje annan kväll :P
Är sådär lagom gött seg i kroppen efter en hel dag på Jennylund.
Fotade lite mer än vad jag kanske hade tänkt, men bra träning och fick använt mitt nya stativ vilket jag älskar! :D
Funkar helt perfekt som stativ, lätt att ha och göra med, gött att hänga mot mellan starterna :P haha, ja de uppfyller de få krav jag hade.

Bilderna blev förvånansvärt bra! Inte orkat pilla med alla, vilket e nackdelen med att jag fotar i ett format som inte datan kan öppna direkt, utan jag måste fixa till de i ett program först. Men kvaliten som blir så e de lätt värt de! ;)
Segt dock att det var väldigt tråkigt ljus ute, så bilderna blev lite sådär lagom "vanliga" och kommit fram till att det är rätt enformigt att fota dressyrtävlingar:P
Bjussar några exemplar iaf:


Satt och kollade en hel del på dom som red La:P1 vissa ekipage var riktigt duktiga, även om jag fortfarande innerst inne har lite svårt för dressyr även om jag själv sysslar med den. Tänk så konstig man kan va :P


Dags för helg full med dressyr tittande

Om man skulle sova kanske?
Imon blir de upp tidigt och hjälpa till på dressyrtävlingarna i stallet.
Lite segt att en hel helg försvinner sådär, men det är väl bäst så ändå när jag tänker efter.
Med tanke på att annars börjar jag tänka för mkt på allt och lite till.

Sätter mig och mediterar en stund och kontaktar min guide för att få råd om vad som nu är bäst och aldrig fel att höra kloka ord från nån som känner mig nästan mer än vad jag själv gör.

Natti!

Bilder från förra årets dressyrmeeting när vi även hade Ridfoto!Mira jobbar på ;)


Jossan @ funktionär på vift ;)


Jobba kanske?

Dags att sätta sig och fortsätta göra klart alla bilder ifrån utbildningshoppningarna och slänga upp de som e kvar på hemsidan. För segt att göra på en fredah kväll igentligen, men eftersom de kmr mer bilder nu i helgen så är de väl lika bra att ta tag i de och bli klar.
Yeahyeah ;) Lite bra musik så går de nog.

Dock jädrigt drygt att jag börjat få problem med ögonen igen och måste börja använda mina glasögon :( Vette fasen hur de kmr funka när jag ska pilla med bilderna eftersom synen inte blir helt skarp med dom.

Vart värsta höstdan idag ju! Helst när det vart så mörkt ute hela dan.

homehome

Hemma ;)
Blev en sväng ut till Media markt och beställa framkallning av några beställningar. Gött om jag kan få bli klar med dom som ligger på kö nu iaf (Y)
Mono stativet verkar as najs och kmr testas till helgen! :D
Vi får hoppas regnet håller sig undan iaf, fast de bådar ju inte så gott med tanke på dagens skit väder.
Fast vad vore dåligt väder utan bra kläder (Y) haha :p

Nya inköp på G! :D

Åker ut i ovädret bort till Netonnet för lite inhandling från "ska ha listan" ;)

Peace out!


Photoshoot på G!

Haft en riktigt najs fotoidé i flera veckor nu som jag gått och gnagt på.
Och varje gång jag tänker på nya idéer så kmr denna upp, så imon då jädrar blir den av ;D

Bo, del 1

Bosse, Rambo eller som han igentligen heter Bo kom ju till Jennylund under våren 2008 från en hästhandlare.

Bilden är från vår -08 efter att han vart nån vecka på Jennylund bara.

Han började gå lektioner efter några veckor, och jag ska vara helt ärlig och säga att vi två var som hund och katt!
I början så var jag inte nån vidare intresserad av honom utan höll mig till Goldika och de andra ponnyerna.
Men så under ridlägrena innan betet fick jag chansen att testa rida honom själv av någon anledning jag inte minns. Han var otroligt stel (!), lat och jag klarade inte av att få han att gå mer än typ 2 steg på tygeln under hela den stund jag red. Och jag tyckte väl inte att han var något speciellt att rida. Väldigt okunnig var han dock.

Sen strax innan sommarn så snackade Anna Reilly om att ha kvar Chang (hennes häst jag skötte då) på Jennylund under sommarn och hon hade även pratat med Liz om detta och kommit överrens om att hon kunde få låna Bosse som sällskap. Och då var det meningen att jag skulle få rida/utbilda honom lite under sommarn tillsammans med henne och Chang då. Vilket jag verkligen såg fram emot, och de var inte för att jag tyckte mkt om ponnyn utan för att de skulle vara kul att få ha en häst för sig själv. Men så dan innan jag skulle ha han första dan, ringde Liz och hade ångrat sig och Bosse fick åka på bete upp till en annan jennylundare som då red han hela sommarn. Blev ju en riktig besvikelse! 

Efter sommarn drog ju lektionerna igång igen, och jag och Bosse kom verkligen inte överrens! Iaf inte i stallet. Vi gick och retade varann så fort jag var i närheten av han där inne. Men så hade jag han på nån lektion en gång och då tyckte jag han helt plötsligt var rätt rolig att rida. Så började rida han fler och fler lektioner, men i stallet herregud! Minns än hur jag retades känslokallt med han och var allmänt dum. (visste inte bättre!) 
Han blev surare och surare i stallet och försökte ju attackera genom boxen om man stod framför hans box tillräckligt länge. menmen...
Började hjälpa Matilda (liz dotter) med Payas som hon då red, och en vinter kväll efter hon ridit så följde jag med henne när hon skritta av han ute på parkeringen. Och då berättade hon för mig om Bosses situation och att han t.o.m börjat attackera personalen när dom skulle in till han, och att dom (personalen däruppe) disskuterat om att han skulle få ha endast en ryttare ett tag framöver för att se om han blev bättre då. Och när dom satt och tänkte om de fanns nån liten men duktig ryttare däruppe så hade hon tänkt på mig. Jag nappade direkt! 
Även om vi inte kommit överrens i stallet tidigare. Hon tänkte att jag kunde åka med henne ut på cr med honom och utbilda honom lite så han också blev duktigare. 
Så började min tid med Bosse som min egna ponny...

Fortsättning följer!   

Bo del 2!

Första tiden med honom var väl inget speciellt som hände.
Han hade ett väldigt aggresivt beteende, man hann knappt öppna boxdörren innan han hotade starkt genom att hugga efter än samtidigt som han anföll. Jag fann knepet att om man fort som fasen gick fram till han och tog tag i manen så gav han direkt upp. Vilket jag gjorde varje dag när jag skulle få tag på han i boxen. Sen fick han stå uppbunden i gången medans jag gjorde i ordning honom, och tjaa jag lärde mig att vara uppmärksam iaf! Bakbenen kom gärna och ofta flygandes framåt, och gick man för nära huvet så högg han direkt. Men tacka var jag kvickare då och han fick aldrig tag på mig. 
Ridningen gick inge vidare hlr för den delen! Varje dag var han oerhört lat, hade ingen framåt bjudning alls, och att gå på tygeln var väl inge snack om saken typ. Fick väl han att gå hyfsat i skritten ibland, och även i traven men de va knappt. Och jag visste inget bättre än att rida med händerna då hlr, vilket är nåt jag verkligen inte är stolt över nu i efterhand men jag får vara ärlig och stå för de! 
Så att se våra pass från den tiden är verkligen ingen vacker syn! Då man ser hur jag raffsade i käften på han. 
Dock började jag försöka uppfostra honom i stallet, för han var även rätt ouppfostrad om man säger så. 
Och hovslagarn sa redan efter en månad att det var skillnad på honom då han helt plötsligt var lite lättare att sko.
De är nåt jag var mkt stolt över att få höra och den kommentaren sitter ännu kvar!
 
Såhär såg större delen av våra ridpass ut. dec -08

dec -08

Nyårsafton var nog en dag jag inte kommer glömma på länge! Gick upp till stallet och tänkte ta ut han en sväng och jogga runt lite bara, men var fast besluten att idag skulle han komma till mig och inte jag som skulle "slänga" mig till honom. Tjaa... Det tog mig 2 hela timmar att få tag på honom i boxen den dan. Helt plötsligt hade alla åkt hem från jennylund och jag var ensam och klockan hade sprungit iväg. Så fick bli en skritt tur barbacka ist.

Jag minns ju inte exakt hur allt skedde, men jag tror att det var efter den kvällen en dörr i huvet på mig öppnades. Och i början av januari bestämde jag mig för att jag skulle få ordning på denna ponnyn!
Men hur var ju frågan...
Av nån konstig anledning så fick jag för mig att släppa honom i ridhuset. Så åkte upp en sönda kväll och släppte honom lös i ridhuset. Han gick runt och nosa helt ointresserad av mig. Jag hade en liten plan och långtlångt bak i huvet hade jag ett ytterst svagt minne av en bok jag läste från en hästserie. Och det fick mig att börja.
Jag hade bestämt mig för att vinna ledarskapet och även hans förtroende, för ju mer tid jag spenderade med honom desto mer ville jag lära känna honom och förstå mig på honom. Och det var från den kvällen vi startade vårt arbete tillsammans. Eller tillsammans är väl att överdriva om jag kallar det. Vi var båda jädrigt envisa och ingen av oss ville ju ge efter, och det är antagligen en av dom anledningarna till att vi inte kom överrens till en början hlr. Men eftersom jag var så himla fokuserad på att jag ville förstå mig på honom, så öppnades mina sinnen och genom detta vände han hela min syn på hästar. Helt plötsligt såg jag dom ur en helt annan synvinkel!
Det var helt klart fantastiskt!
Jag la ridningen med han på hyllan i iaf 2 veckor och jobbade endast från marken med han. I början jobbade vi mot varann men så knäppte det en dag och helt plötsligt började vi jobba tillsammans ist. Allt var ju inte klockrent ändå efter de, men så mkt bättre! Ibland jobbade jag i nästan 2 timmar med honom bara i boxen (beroende på hur lång tid han behövde) bara för att få han att acceptera min närvaro. Och tid och träning ger färdighet!

Bild från en av våra första träningar från marken. jan -09

(Vårt arbete från marken tänker jag dock inte gå in på i detalj, då det är så olika från häst till häst och om man vill ha hjälp kan man få en träning lr flera av mig ist.)
När det gick bra från marken började jag smått med ridningen på han igen. Och det var en stor skillnad!
Nog för att han fortfarande inte var den piggaste, men han hade en helt annan inställning. Det fanns en liten bjudning där och de fick jag ta vara på, formen blev stabilare i skrittenoch traven och han började släppa efter i ryggen. Jobbade mkt på att rida fram ett steg i han ist för dom små "symaskins stegen" och slutade rida så mkt med handen, och efter några träningar fanns formen där stadigt i skritt och trav även om jag inte raffsa i tygeln.

Galoppen däremot var nåt jag fick jobba mängder med! Det tog mig flera månader innan han kunde ta ett stöd och orka sänka sig neråt i galoppen, massa galopp på hoppbanan och runtrunt i manegen blandat med klättring och där kom formen! Och jag minns hur jädra glad jag var första gången han gick några steg på tygeln i galoppen! Det var hur underbart som helst!

Klättring (Y) mars -09

Han började bli riktigt jädra fin i dressyren! Hoppningen var väl inget vi sysslade med så jätte mkt. Vi hoppträna nångång för Matilda. Men han var ju verkligen inte redo att hoppa något högre än maxmax 80 cm.
Hoppning var mest en variation i vanliga ridningen och bestod mest av små hinder på 60 cm kanske, också för att stärka hans självkänsla. Och han var somsagt inte redo för mer.

Trav (L) Han går i en ärlig form med mkt bjudning framåt, det enda jag gjorde var i stortsett att hålla på yttertygeln.

Galoppen (L) titta vilken biff hals han fick där ^^

Travar av. Shit va fin han var<3

Startade en programridning på honom, första gången han nånsin var inne på en dressyrbana och han skötte sig jätte bra! Bjöd på att hoppa staketet en gång men annars super ! och jag var så nöjd med han! Och när jag fick protokollet blev jag bara ännu gladare! 62% :O Riktigt bra första start!


Han blev allmänt mkt bättre efter allt mitt arbete från marken med han. Även mot andra, vilket glädje mig mkt.
Och började även gå lektioner i en liten skala. Men det funkande iaf helt okej. Lite trist för mig men han är ju trotsallt en lektionsponny så de var ju bara att acceptera.
Red han ändå ca 3-4 ggr i veckan då han fick mest komma ut i skogen men också bli igenom riden. Vårt band växte och blev starkare. Och allt var väldigt bra där ett tag<3
Sen kom sommarn och Ulrika började jobba på Jennylund. vad finns det mer att säga?
nääh, men efter sommarn fick jag sätta igång honom igen och började rida honom som innan, alltså några ggr i veckan.
Sen hände det en sak med Ulrika inblandad, och Liz betedde sig riktigt jävla illa mot mig vilket gjorde att jag mot min egen vilja slutade hjälpa till med honom. Och blev tootalt överkörd. Men hela händelsen är rätt känslig och sitter fortfarande kvar i huvet vilket den lär göra vääldigt länge, så det är inget jag vill gå in på i detalj.

Jag har också några troliga anledningar till varför vi inte kom överrens till en början, främst kan de ju vara helt enkelt att man bara inte kmr överrens med alla, men ju mer jag lärde känna honom desto mer insåg jag hur jädra lik mig han är. Jag är och har alltid varit en humörsmänniska - han är en häst med humör, vi båda är envisa, vi vet vad vi vill och kämpar för de, vi går inte med på allt, lättirriterade! Tacka fann vi varann ändå<3

Kan avrunda och säga att denna ponnyn är helt fantastisk och allt han gjort för mig är obeskrivligt, hur en liten missförstådd lektionsponny kan vända hela synen på allt som har med hästar och hästhållning att göra och lära mig så himla mycket på en så kort tid. Det är fantastiskt!<3

Bild från när vi jobbar från marken, titta hur likt vårat kroppspråk e på bilden. Det var nåt jag inte la märke till försen nu. Om man kollar på vårt steg så är det rätt likt, och ser ni hur jag sänker inneraxeln och hur även Bosse sänker bogen, lägger ner balansen i innerbenet.varning för nästa inlägg ;)

Fick en liten förfrågan om jag kunde skriva om min tid med lilla Bosse, och självklart delar jag gärna med mig :)
Allt kommer i ett "eget" inlägg. Så bered er på ett låångt inlägg ;)

Blöött!

De där med att rida ute idag gav vi upp! :(
Var genomblöt ända igenom jackan efter att vi byggt klart dressyr staket. Så var inte så lockande att dra ut med pållen.

Förresten!!! Nåt väääldigt kul är troligen på g att hända :D:D:D<3
Den "jobbigaste" delen av de hela är iaf över nu ;)
Så vi får bara fortsätta att hålla tummarna att de verkligen sker nu :)!

see ya

Hopp, får dra och dra på mig ridkläderna.
Måste åka upp och bygga dressyrstaket uppe på jennylund med joanna och aurora i regnet :(
Sen bär de av till Nödinge och rider ner till paddocken och trimmar lite. Lr tjaah vi får väl se hur mkt seriöst trimmande de blir för min del dock :P

peace out!

Dagens arbete

Hemma från jobbet!
Sista dan avklarad, nästa jobb blir antagligen inte försen om en vecka, bortsett från tävlingarna på jennylund i helgen. Men lite fail att kalla det jobb när man gör det hlet frivilligt och inte för att man blivit tillfrågad som fotograf lr så ;) 
Förmiddan var otrooligt seg! Tog allt väldigt lugnt, hade ingen ork till att jobba snabbt och effektivt.
Men har inte nån mer än mig själv som pressar mig att göra det hlr vilket e bra. 

Joanna kom ut under eftermiddan och hjälpte till med sista målningen. 
FIck målat klart dörrarna inne i stallet, "diskbänken" blev färdigmålad och tog eget insiativ och diska ur vissa hästars mathinkar som var förjävla skabbiga! Och all skit försvann ;) 
Gött av avsluta arbetet där med att ha gjort klart ett helt utrymme med målning och rensning oså iaf :)

 
Nymålade väggar, ena delan av "rummet".


Skulle tagit före och efter bilder, innan rensning o diskning osv. Men klart glömde jag efterbilden.
Men här e före bilden iaf:p Jädra skabbigt var allt som ligger i högen! Kattpiss på't, gammalt ingrott o mögligt foder, mängder av spindelnät + spindlar och massa damm. Mysiigt värre, så illa att till och med jag som inte är spec känslig fick kvalvningar och tappa matlusten för resten av dan, då e de illa! :P

<3

Hitta bara sådär en fin låt.
Najs att hon fått en goo röst nu ist för den barnsliga hon hade när man såg på disney iaf (Y)

natti

Blev aldrig klar med målningen idag så blir jobb imon med.
Fast nu är iaf de färdigmålat i stallet, vilket var de tråkigaste om man säger så.
Får väl se vilken färg mina händer kmr ha efter morgondagens jobb ;P

Imon kmr iaf Joanna ut och hälsar på! :D
Aldrig fel med lite sällskap.
Borde nog sova nu...

Bilderna från förra veckan är klara och några är uppe, men massa kvar. Och sen är det bara att börja på denna veckans omgång av bilder (Y)

BFF

Tkr alla borde veta vilken underbar kompis jag har!
Hon är helt klart bäst!
I alla lägen, stunder, tider finns hon där och hjälper mig.
När allt e skit finns hon verkligen där, hon säger de inte bara utan hon bevisar det också.
När allt e som bäst är hon självklart med och gör stunden till bättre än bäst.
Sommarn 2010 skulle varit allt annat än bra utan henne!
Tillsammans har vi sjuukt många, sjuka, otroligt roliga och underbara minnen. Och många fler hoppas jag på.
Hon har fått mig att hitta vem jag igentligen är och med henne kan jag vara mig själv och ingen annan.
Tack vare henne har även mitt självförtroende växt och jag vågar ta för mig mer.

Du är guldvärd och jag skulle göra allt för dig bästa vän!<3

yeah

80 tals musik rullar på i öronen och dags att börja jobba med bilderna fårn utbildningshoppningarna så dom kan komma upp för försäljning!

peace out!

Dagens arbete

Målat ihärdigt från ca kl 10.15 - 16.10 med endast 15 min rast. Inte illa asso! :P
Andra strykningen av väggarna blev gjorda, bokhyllorna som ska stå i stallet blev målade och nästan hela "diskbänken". 
Kan lugnt säga att jag fått färgfingrar nu ;) 
 


Insåg inte försen när jag satte mig ner i soffan hemma, hur trött jag nu e :P Men gött trött och man kan verkligen slappa resten av kvällen och veta att man gjort nån nytta under dagen!

Bilder

Var iväg och framkallade lite bilder häromdan.
Måste åka iväg och köpa ett fotoalbum där jag kan samla alla bilderna.
Bilderna är ju från allt och lite till. Mängder av minnen som man inte vill glömma bort.


Jobb?

Dags att sova kanske?
Ska upp och jobba ute på stall Fandalay imon igen.
Blir målning för fulla muggar!
Har jag tur hänger Joanna med ut! :D Mkt roligare att jobba med roligt sällskap och hjälp!
Imon blir troligen sista dan jag jobbar där ute för resten av sommarn.
Känner att jag måste få vara ett tag sen, jobbat till och från stora delar av sommarn känns de som, även om en del har även varit hobby intresse med så tar de ändå på psyket.
Börjar bli rätt opepp på de mesta nu, känns ju som om de man har börjat få sig nära hjärtat börjar slita sig därifrån.
Drar nog in vissa delar av helgens fotograferingar också. Funderar på att dra ner de såpass att jag endast fotar "hemmaplansryttare" och lite allmänt för träning bara.

Bild från förra årets dressyrmeeting

Min tur att få tur?

Håll tummarna att jag kan få lite tur mitt i all skit som nu råder!
Imon kommer antagligen svar och man kan väl inte göra mer än att hoppas på att turen äntligen kommit till mig<3

Jag är inte normal och har aldrig påstått det hlr! :)

Fastnade i några av våra gamla fotoalbum från när jag och min bror var mindre.
Levde mig in i tiden som var och insåg hur otroligt mkt jag önskar jag kunde få leva om min barndom!
Slippa alla problem, alla tankar, all skit som råder, och så mkt mer!

Insåg också att jag redan som barn var rolig och udda :D haha gött att det suttit kvar till nutid!
Hittade en störtskön bild på mig med! xD

Har somsagt alltid vart lite udda ^^

Tiisdag

Morsning Korsning!

Emelie är uppe efter ca 20 alarm på mobilen, pappa kom upp och väckte mig och ett telefon samtal,
Haha heej jag va trött xP
Sitter och fixar massa najs musik som vi ska ha när vi skurar boxen om en stund.
Allt blir sååå mkt roligare om man har musik och mig med! :D


Musikberoende förstör sömn!

Ååh vad det ska vara besvärligt att vända tillbaka dygnet då!
Blivit så att när klockan slår tolv blir Emelie hyper aktiv och pigg och glad, istället för trött och sömnig.
Sen sover hon bort halva dan genom att gå upp vid tolv/ett.

Måste sova nu, men fööör pigg och gör de inte lättare genom att jag lyssnar på massa najs upp piggande musik.
Men de finns för jädra mkt goo musik!

Emelie´knarkar...:

 <-- 1.
 <-- 2.
 <-- 3.

En helg hos Joanna med degning framför spotify slutar med att Emelie sitter med för mkt bra musik! x)

Morgodagens planer satta (y)

Jepp då var morgon dagen planerad till viss del (Y)

Ledig från målandet för att jag ska "jobba" på jennylund under clear rounden på eftermiddan. Fast att kalla det jobba är väl att ta i, ska ju igentligen bara stå i fiket med Annethe och ev. fota. Så är ju inte jätte ansträngande precis :P Men gött iaf att slippa jobba ute i Hålta på dan!

Drar upp med Anna och skurar boxen på morronen/förmiddan imon, laddar laptopen och massa musik! :D haha, skulle nog rekomendera att inte vistas på jennylund under förmiddan imon x)
Drar väl hem sen och "andas" typ :p Innan jag drar upp igen då ;)

Har förresten kommit på mer till nya låten! Jätte fin första vers, som jag nog är klar med nu, så vers 1 och refrängen klar :) Ska bli spännande hur texten blir när den e helt klar.
Sen får vi se om den åker iväg till min släkting (musiker, musiklärare på mimers) och att han får fixa musik, eller om jag försöker mig på att fixa den själv eller kanske nåt nytt att jobba med under pianolektionerna när skolan drar igång? :o vem vet...

Stallet -->

Pallrar mig upp till Jennylund en sväng och kollar när Joanna trimmar kossan ;)
Drar med kameran så blire lite kul bilder att pyssla med under kvällen blandat med en ny design :D

Puss haaaj!

Nytt utseende?

Sitter och klurar på ny design och nya färgkoder till bloggen!
Tröttnat reejält på denna designen nu!
Hela bloggens utseende är så "vanligt" på nåt sätt. Behövs mer färg och lite mer Emelie så den sticker ut lite :) (Y)


Hemma

Hemma sen en timme tillbaka kanske?  ;)
Vart helt okej dag!
Stått och målat, skruvat ner hyllor från väggar, flyttat brööte, målat lite till, försökt få loss en jädra diskbänksliknande sak som var typ fastlimmad i väggen :S, och målat lite till :P 

Vittvittvitt! 
Händerna och armarna är vita, byxorna blev prickiga och ansiktet lika så! 
Men jag kan ju inte klaga på att jag inte e blek nu iaf :P 
Skulle lätt kunna tänka mig att bli målare i framtiden! 
Dock inte om de ingick hela tiden att man måste flytta massa bröte med kattpiss på och skruva ner massa hyllor!  

sova dags?

Dags att sova kanske?
Lycka till, till mig som vänt på dygnet och som skall upp klocken åtta imon (Y)
I värsta fall får jag gå i sömnen ner till bussen :P

Natti


Dags för jobb igen!

Imon drar jag iväg och jobbar igen.
Fått extra jobb ute på stall Fandalay :) (Y)
Aldrig fel!
Vet dock inte hur många dagar det kommer bli, har inte hlr några fasta arbetstider ännu så beroende på hur snabbt jag jobbar och blir klar med det som ska göras, desto mer tid kommer jag ha över till att blogga och umgås med folk och rida :)

3 månader (L)Tråkigt att man inte fick dela dan med han dock...

Hemma igen ^^

Hemma igen efter en helg hos Joanna (makeyoubelive.blogg.se) :)
Vart en tjockisdag minst sagt, regnigt och dant så blev ingen ridning.
Drog ut till ica och handla godis osv. och tjocka oss med musik :) (Y)
Men jag kom på den roliga idén att dra ut i regnet och hoppa runt. Slutade med att vi stod där ute med korta short och gummistövlar och hoppa i alla vattenpölar :P

Haha som barn på nytt! Men ibland måste man faktiskt få släppa loss med och vara barn igen.
I övrigt har dan vart vääldigt lugn!
Gårkvällen var gooé!
Rida en runda på 2 timmar, komma hem fixa pållarna dra in, tända ljus, släcka alla andra lampor och dega i soffan och snacka massa om allt och lite till. Utmärkt sätt att spendera kvällen på faktiskt (Y) 

Filmer osv. kmr upp när jag får tid!

Gårkvällens äventyr!


borta.

Blir inte mkt bloggning, sover hos Joanna ;)
Ni får klarar er ändå :p
Red ut en låång runda i Nödinge från golfbanan - runt aletorg - mellan lägenheterna - golfbanan - hem :)
Najsnajs!
Hade gött ;)


wakewake

Sitter och försöker att vakna till liv. Fast de går väl inge vidare:P
Fy fan för att ha vänt på dygnet!

Galopptävliing!


Hemma igen

Hemma efter en sväng ute i Nödinge :)
Gotthe mytta att han va halt :P nääe menmen.
Vi fick gjort ett rejs iaf, dock prejja Joanna mig och sen var Gotthe lite seg i starten så vi loosa :(
Men de ska bli revaansh! :D

Skit kul vart det iaf!
Sitter och ska fixa filmen nu så den kommer väl upp inom kort ;)

Fredag

Nyss hemkommen från stallet. Observera att jag var där hyffsaqt tidigt ändå idag :o
Dixie gick helt ok. Lite ouppmärksam mot skänkeln oså, men bryr mig inte för tillfället :P
Vart sista dan med henne idag också, lite trist men man får se de positiva, har ju lärt mig en del på två veckor med henne.
Blir en snabb dusch sen åker jag ut till Marstrand(?) med päronen. Kanske blir lite fota vem vet :)

Tagga ikväll!! :D Joanna och jag ska ut på galopptävling vid golfbanan :D
Då blir de upp till bevis vilket ekipage som e snabbast: snigeln + sköldpaddan eller kaninen och kossan!
Haha störtskäna smeknamn vi hittat som passar oss alla :P
Papps kmr nog åka med och filma, så blir troligen film ikväll :D 

Tummen upp för dan !


Jobbjobbjobb

Vem kunde tro att jag skulle jobba massa denna sommar?
Inte jag iaf!
Gjort/ska göra en del små jobb utspritt över hela sommarn jue :P

*Jobbade ju ut på stall Fandalay med Joanna en vecka
*Vart fotograf på utbildningshoppningar på Jennylund
*Vart fotograf på Gothia cup

Kommande:
*Antagligen mer jobb på stall Fandalay
*Fotograf under dressyrmeeting på Jennylund 31-1 Juli
*Fotograf på cr ute på stall Fandalay 5/12/19 augusti
*Fotograf på igångsättningslägret, Jennylund 11 augusti

Häärligt med massa fotograf jobb! :D


Mer bilder ifrån Gothia cup!


Kontakt med inre vägledare

Satt och kollade igenom lite anteckningar från ett av mina alla block som ligger på rummet och insåg att det var länge sen nu jag gjorde nåt inom medium/telepati avdelningen. I försig är väl en av anledningarna att jag inte har nån att öva telepati med för tillfället vilket e rätt segt. Och när de gäller medium biten vill jag ännu inte vara helt ensam gärna.

Men gick och satte mig och meditera en liten stund, för att sedan gå över till att prata med min inre vägledare för första gången. Fick lite kloka ord, dock kunde jag inte tolka exakt allting jag fick. Men några grejer fick jag ner på pappret och fick "ställt lite frågor".

De jag kunde uppfatta ordentligt och få ner på papper var följande:
(För varje tom rad har jag "ställt en fråga")
Fortsätt kämpa, vägen må vara lång.
Tro på dig själv och att du hoppas.

Han älskar dig, men behöver tid.

Låt honom vara, han mår bra.


Eftersom det var första gången så kan jag ju inte begära att jag ska uppfatta allt jag fick men det som jag nu fått behöver bearbetas ett tag och få sjunka in. För att sedan kunna disskutera de och kunna uppfatta de från olika vinklar för bästa förståelse.

Tajmatt!

Är precis klar med alla bilder i exakt tid till att De okända börjar :) Perfekt! (Y)
Bjussar på fler bilder från Gothia lite senare ;)


musik<3

Morsning korsning

Sitter och pillar med bilderna från gårdagens jobb.
Allt går såå mkt bättre med massa goo musik i öronen! :)
Dock är jag långt ifrån klar :/ Så får väl jobba på :p

Spotify

Suttit och letat nu goo musik på spotify och hittat några ritktigt gooa och mysiga låtar :)<3

Även en heel del 80 tal låtar, vilket e nåt jag fastnat för! :D:D

Dags att sova kanske :/?
Fy fasen för den dag jag måste brja vända tillbaka dygnet! -.-

Pållarna

Ridit har jag hunnit med idag också fasen ;o
Var dum nog och började läsa en ny bok jag fick igår, och jag fastna.
Blir så trött av att läsa böcker även om det är en mkt intressant bok.

Så när jag skulle till stallet var jag ju lagom goo i huvet:P
Men va fasen jag orka ändå rida två pållar :)
Skritta ut en sväng på Tompalompa med Johanna, och sen trimma med Dixie, som gick rätt bra idag.
Börjat lära känna henne nu och tkr mkt om hennes personlighet och charm, temperamentet är lite för "hett" för mig. Hon är ju inte het på de sättet som många kan tolka de, men framåt kan man väl säg iaf :P
Men hon är rolig att rida och vart mkt lärorikt för min del att sitta på en lite piggare häst med!

Har gjort mig otroligt mkt för mitt självförtroende ute i skogen, som börjat komma tillbaka mkt bra nu!
Allt har blivit så otroligt mkt lättare att hantera sen jag började jobba med mina rädslor och med mig själv mkt från insidan...

Jobb!

Fotograferingen på Gothia gick skit bra!
Dom hade hunnit spela några minuter när jag kom dock, men började snacka med en gubbe som också var där och fota, dock endast för nöjje. Skit schysst och jag fick låna hans enbens stativ, vilket gjorde en jädra skillnad!
Så nu vet jag vad mitt nästa inköp blir ;)

Tjejerna som spelade från Kärra var riktigt duktiga tkr jag, även om jag inte kan nåt om fotboll:P vann gjorde dom också, på straffar.
Bilderna hade jag inte stora förväntningar på efter gårdagens skit skärpa.
Men shit va bra dom blev :D:D:D!
Hade nog en del att göra med stativet också, men ändå. Så nu kan jag sova gött inatt och veta att mina bidler blev prima! :D
Blir ev. ett till fotojobb för Kärra om dom går vidare till final. Dock måste jag kompromissa med tränarna då, så jag får stå nere vid planen på Ullevi och fota. Funkar ju verkligen inte att stå på läktarn :P
Hade vart jädra najs att kunna stå nere vid planen på stora Ullevi och fota! :o
Bjussar på fler bilder imon, efter lite finslipning på dom för bästa kvalite, så har en del att göra nu ;)

Så kan de gå 3!


Dags att jobba...

Åker in till Gothia cup nu med kamera och allt vad jag nu kan behöva ha med mig.
Vädret verkar vara på min sida, får vi hoppas.
Och håll tummarna att jag har en bra fotodag idag! (Y)

Dixie update

Tog cykeln bort till Dixie under kvällen.
Tog mig en rätt hårdd ridtur vilket jag verkligen inte ångrar! :D
Dixie var bäst och underbar!!! :D
Nu har jag hittat knapparna till stor del och hon har börjat mjukna upp och bli mkt stabilare i formen.
Första galoppen idag med, erskänner att formen var skit i galoppen, men hon var pigg och jag ställde inga speciella krav där mer än på mig själv då.

Men är överlag fett nöjd med dagens träning!

Worst photoday!

Var uppe och fotade under utbildningshoppningen på Jennylund en sväng.
Var meningen att jag skulle hjälpa till i cafeet men jag blev fotograf istället, vilket jag ångrar stort när jag fick se resultaten och vilken skit fotodag jag hade!
Alla har vi våra dåliga dar, men dagens resultat var verkligen skiiiit! Hoppas på mkt bättre resultat när jag ska fota på Gothia, annars kmr jag skämmas stooort!
Min fin fina Goldika var med :)<3
Världens finaste i minia ögon!
Till helgen då jädrar ska jag iväg och hälsa på henne ordentligt, sagt det i nästan ett år nu, men skolan och allt annat har bara kommit i vägen hela tiden. Men denna helgen då ska jag åka dit!

Emelie slutar aldrig att överraska!

Hemma efter att ha dygnat hos Joanna med Johanna och hundarna ;)
Och konstigt nog slutar jag verkligen inte att överraska och förvåna mig själv över konstigt beteénde! xD 
 Vid 4 tiden började man bli rätt seg, och medans Joanna och Johanna varvade att sitta vid datan och ligga i hennes säng så satt ja hela tidn helt stilla i hennes soffa (min säng!).
Satt iaf där helt blickstilla, knäpptyst och kollade på samma sak hela tiden huuur länge som helst! Satt så iaf i över en timme :o
Och jag minns inte ens vrf jag gjorde de nu i efterhand och minns inte hlr vad jag tänkte, så jag sov med öppna ögon  :O!
De va fasen inte illa:O xD

De okända

Sitter och kollar på De okända för första gången på flera år.
Och nu när jag själv börjat få en annan syn på allt som har med andar att göra och istället för rädsla bytt synvinkel och förstår så mkt bättre!

Hela programmet är mkt intressant!


Drömmar

Är det bara jag som drömmer otroligt sjuuka drömmar?
Inte bara sjuka, utan vissa har ju verkligen en bra och fantastisk mening.

Men som härom natten när jag sov hos Joanna så låg Felix ( hund) på mig och sov gött.
Så jag kunde lixom inte vända mig om, och jag som jämt brukar sova på mage x)
Bara för detta så drömde jag att jag var gammal tant, handikappad och kunde inte gå. Var rullstolsbunden och minns så väl att mina knän var helt blåa som stoooora blåmärken och så fort jag försökte resa mig upp i drömmen så ramlade jag.
Eller som de att min mamma har vart inne i en otrolig bakperiod och bakat en hel del, vilket jag inte gillar då jag försöker få ordning på min hälsa vilket inte går nån vidare när hon håller på och fyller skafferiet 24/7. Nog klart drömmer jag att hon bakat hela köket fullt med mängder av kakor och annat, och jag har blivit jätte tjock och får panik! Ja ren panik och bara tar alla kakburkar och tvingar min pappa att slänga ut skiten i frysen, heelt vansinnig och panikslagen.

Detta är några av mängder konstiga drömmar jag drömt bara nu de senaste nätterna :S
Fler som drömmer sånna sjuka saker?

Fler bilder från Fredagens photoshoot!


Byte av modeller och fotograf ;)
Lycka<3
Sist blev hundarna modeller ;)

Sööndag!

Sitter och känner hur huvudet bilr tyngre och tyngre samtidigt som ögonlocken drar sig neråt.
Låter som om sova är en bra idé!
Imon ska jag ha sooooovmorgon!
Inte fått sova ut ordentligt på några dagar nu så kan ju bli gött.

Imon flyttar jag för övrigt hem igen :D (ut på landet i Nödinge)
Ska ju blii lite najs sådär ;)
De flesta gillar att åka iväg utomlands på sommarn och ha semester, men för Emelie är att flytta ut på landet i Nödinge en mkt bra semester!
Så kan inte hlr garantera att de blir nån toppen update på bloggen, men lite filmer ska vi nog kunna få till ;)
Har ju några föööör najs idéer asso! :D
Ni kmr älska dom xD


Förresten har jag en ny låt på G! Ja vet, ni har hör't tidigare. Och jag har lite svårt att skriva klart dom för inspirationen tar slut. Men denna tänker jag göra klart! Min inspirationskälla är i glöd, dock har jag bara svårt att få ut alla känslor på papper och med ord, för de finns inte tillräckligt fina ord för dom men jag får göra mitt bästa.
Bättre kan jag inte göra :)

Natti


inge vidare...

Ridningen var inte på topp idag! Menmen bara att samla nya tag och mer tålmod till morgondagen istället.

Dixie

Pallrar mig bort till stallet för att möta Johanna och ta en ridtur på Dixie :)

Red en ny ridväg med Emma och Athena igår kväll, gegga, läskig håla och rivmärken kan beskriva den ridvägen ;) haha men kul hade vi!
Gjorde en del lösgörande arbete i paddocken efteråt och joggade. Släppte jädra bra i slutet och gick som en klocka!
Tkr annars att hon lätt får bråttom även om de ser lugnt ut så känns de att hon vill gå iväg från mig istället för att vänta, vilket jag inte vill. Och även att skänkel har fler funktioner än att man ska gå framåt för dom.
Och efter några hundra halvhalter och sidvärtsrörelser så blev de jädra skillnad :o :D! 

Dag med Johanna :)

Hemma efter en dag ute på Orust med Johanna :)<3
Måste säga att 6 mil på en moppe känns i både ryggen och rumpan! :(
Men vart myys ;)
Hälsade på Kalle också (johannas gamla foder ponnie) och sååg en orrrm :o Emelie var snabbt med att fota!
Dock kom rädslan fram så blev inga sånna coola närbilder som jag igentligen velat fått.
Ett bevis på att jag inte gör vad som helst för mina bilder, haha även om man ibland kan tro det x)

KalleOrrrrrrm!80 taaaaal<3

Emelie har kommit in i en fas då 80 tals musik dånar i öronen<3
Och hon gillar't!
Finns en mkt fin låt som är som skriven till min blogg :,)<3
Fastnat helt vid den!

 <-- Faithfully

Lika bra att jag går och lägger mig nu innan all skit kmr över mig igen, måste ändå sova eftsom de blir att gå upp hyfsat tidigt imon..

Natti!

Smakprov från Photoshooten
Från photoshoot


Lördag

Hemma efter en helg ute på landet i Nödinge :) Undeeerbart!
Stormtrivs hemma hos Joanna med familjen och alla djur ;)
Hade photoshoot igår :D
Bilderna är på g!
Dock får ni endast ett litet smakprov sedan, då jag måste sova snart :(
Upp tidiigt imon och dra ut till Orust med Johanna.
Blir att hälsa på lilla Kalle bland annat :)


liten update

Sitter hemma hos joanna efter ännu än natt här. Heel soft ;)
Dock delar jag säng med Felix, han har både vassa armbågar som dödar mig och tar allt mitt täcke x)
Knaas hund :P
Mina ben är tooootalt sönderbitna av blinningar och brännässlor :(
Blir mer bloggning ikväll eller senare ;)
Se om ja får upp henne från sängen så vi ska dra te ica o skaffa ingredienser till våra cupcakes :D

Torsdakväll :P


Jag slant nog på knappen :Oså ful man kan råka vara :P

Nytt jobb inbokat ;)

Blev ingen photoshoot ikväll :( Får bli en annan dag ;)

Dock har jag nytt fotojobb under Onsdag nästa vecka :D
Ska fota Kärra G12 under Gothia cup.
Blir första gången jag fotar fotboll seriöst, har lite planer på olika vinklar som kan bli coola, hoppas bara inte jag får en boll i huvet lr så. Med tanke på hur borta från omvärlden jag är när jag fotar och verkligen fokucerar :P

Hoppas vädret e med mig också och de inte blir spöregn, hehe.

Allas våran älskade viiiidvinkel *hoosthost*Gammal bild, men man får väl bjuda på allt och lite till när förrådet börjar bli tomt :P

stallet nästa -->

Nääh om man kanske borde ta och gå och göra lite nytta.
Typ gå bort till Dixie och pyssla och rida...
Japp så får de bli ;)
Ussh att de ska vara så diisigt ute! :@
Det förstör ju mina fotoplaner för ikväll. Men kanske blir att vi testar ändå.
Vi får se ;)

Degning pågår...

Musik får högtalarna att vibrera och läpparna att nynna med, samtidigt som jag pillar och finslipar lite bilder ;)
Rätt soft sådär, inga krav - inga måsten :D vi gillar't!

Blir somsagt ev. photoshoot ikväll ;) vädret är ju ändå hyfsat, gillar dock inte att de e rätt diisigt ute, menmen man får gö de bästa av situationen ;)
Har ett fotojobb under nästa vecka med, ska bli kul! :)


Nya schemat

Tjah!
Sitter och kollar på mitt nya schema inför höstterminen.
Känns ändå helt okej tkr jag! Mkt bättre än tidigare scheman jag haft iaf.


Ska bli otroligt skönt att få slippa tänka nånting på kemi under en hel termin!!! :D  

Vad vore sommar utan en sommarplåga? <3


Lite nytt/gammalt men finputsat ;)Dixie

Red Dixie för första gången idag med :)
Ska skrittas 2 dar nu sen joggas lite lätt innan Nettan ska kolla henne igen. 
Eftersom jag inte var i stallet försen vid åtta tiden så fick jag rida ensam, tog de säkra för de osäkra, eftersom jag inte känner hästen speciellt och inte vet jätte mkt om henne ändå, så skritta i paddocken.
Var vääldigt härligt! Många anser de vara jätte tråkigt och segt att bara sitta och skritta runt i en paddock.

Men en sån najs sommarkväll som idag och eftersom de e mkt för tillfället i tankarna, så var de riktigt härligt att sitta och åka häst ;) Dixie var mysiig! 
Imon ska vi dock lämna paddocken tänkte ja, inte speciellt kul för henne att bara gå i en paddock under igångsättningen och allt. Vill ju inte heller bli en paddock åkare igen.
 

Photoshooot på GGGG :D!

Kom ju nyss på att jag har en naajs photoshoot på g :D:D:D<3
Det får än alltid på bättre humör!
Denna gång dock inte i Bohus eller Nödinge.
Jossan kommer vara med denna gång, vi får väl se om de blir nån mer också kanske, de vet man ju aldrig ^^,

Ska försöka se om den kan bli av typ imon :o annars i helgen :D!


sry guuys

Ber om ursäkt för alla förvirrande och skumma inlägg som vart tidigare!
Allt har vart/är som en riiiktig berg och dal bana som åker upp och ner, även mitt humör så lite svårt att hålla bloggningen "normal". Men ni får bita ihop och stå ut ett tag till ;)

fuck it!

När man tror att alla problem håller på att lösas och turen äntligen är på min sida, så klart blir det bakslag.
Ett steg fram - två steg bakåt.
Får väl försöka leva vidare som alla andra jävla ggr. Att man ändå inte börjar vänja sig..

Auktion

Var dum nog att åka med på en auktion i Ytterby förrut. 3 timmar helt åt h******! Var ju skit tråkigt, och dom sålde verkligen bara ut skräp och skit! Menmen tur för dom som hade de att nån ville ha deras skit iaf:P

Lugnet före stormen...

Goda nyheter, Dixie är frisk och skall börjas sättas igång nu ;)
Satt ute förrut med guuran och plirade lite. Helt tyst och svalt ute.
Går ju fasen inte att vistas ute när de e så jäädra varmt och kvavt!
Äkta sommar att sitta ute en sommarkväll och plira lite! <3

Dagen i övrigt har vart sjuuk! Allt har gått så upp och ner, och är väldigt förvirrande.
På fredag får jag iaf en inneboende ^^ lr sambo kanske man ska kalla de, va vet ja :P
Men de e rätt mkt att tänka på runt att man ska ha nån som flyttar in ändå :o
Det är verkligen inte bara att flytta in och få en säng lixom, massa jue! Vilket är sjukt förvirrande.
Men det blir nog bra tillslut iaf hoppas jag ^^,

Får väl dra mig till sängen och försöka få sovit lite kanske, även om jag inte e de minsta trött.
Natti!


hästvakt!

Drar mig bort till stallet en sväng;)

Är ju hästvakt 2 veckor framöver till Elin's ponny Dixie :)
Jätte mysig ponny!:)

Lycka;D<3

Ååh jag e glaad:D!
Även om jag inte fått nåt riktigt svar än så e de ändå rätt sjuka planer om de går igenom :o!

Riktigt sjuuuuka! Men ändå e jag så jeevla glad av nån skum anledning :D:D:D
Typ som världens adrenalin kick fast av lycka :o LYCKORUS!!!! :D:D:D:D<3

svåra stunder och jobbiga frågor, vad vore livet utan dom?

Tjaah!
Emelie har gått från bajs till bättre idag. Fick ju dåååliga nyheter i förmiddas :(
Förhoppningsvis så löser de sig, typ 10% chans att de löser sig.
Men hoppas verkligen att turen för en gångsskull kan vara på min sida!

Har iaf vart duktigt och städat och dammsugit huset i hopp om att de ska hjälpa, och får fjäska lite hos päronen så får vi se. Om kanske mindre än en halvtimme så kmr jag veta liite iaf.
Fy fan va jag hatar att behöva komma med jobbiga/krångliga och känslosamma frågor :/

Håll tummarna hårt knutna för min skull och låt lyckan vara med mig!

kvällsnöjje

Sitter och degar. Insåg nyss att jag spelat en och samma låt i över 3 timmar snart :P hehe vadå att jag inte tänker innan jag gör saker, typ som att trycka på play.

Suttit och garvat åt hur oerhört intelligenta mina och Joannas konversationer är när vi umgås, och lägg märke till hur ofta vi byter samtalsämne. Konstigt nog blir det jämt så när jag snackar med folk. Kanske är de ja som byter ämne hejcon bacon?
Men lite kul måste man ju få ha ;)
Frågan är om man kanske borde hoppa till kojjs nu kanske, så de finns en liiten chans att man vaknar imon eller rättaresagt senare idag:P

natti:)

Gårkvällens spektakel


blääääh!

Vadå vääärldens seegaste och tråkigaste helg!
Fredan vaart ju najs, men Lördag- Söndag asso -.-
FY!
Det är äckligt varmt ute så man vill inte vistas ute, finns verkligen inget att göra(!), alla verkar vara helt döda, tråkigt väder ute så inte hlr jätte taggande att fota...
Och jag är allmänt uttråkad/depp/sur/besviken/ångest så bättre kan det väl inte bli (Y)

Lördan var riktigt lyckad måste jag säga! Kändes som om jag mest var ivägen och hela dan bara slängdes bort.
 
Dagar som dessa önskar ja att man kunde lika bra gå till skolan och göra nån nytta och få gå nån dag mindre under terminen sen ist. Men tyvärr funkar det ju inte så :(

Det blir inte alltid som man tänkt...

Sommarn som jag tidigare föreställt mig och planerat har ju fått sig en väldigt vändning, vilket är både positivt och negativt.
Hade ju tänkt fylla sommarn med mkt NH jobb med Apollo, gå kursen i djurkommunikationen, utveckla mitt arbete överhuvudtaget med hästarna.
Men så startade sommarn och allt gick väl sisådär, fick veta att Apollo kommer inom kort försöka flyttas närmre hennes dotter alt. säljas (vilket fick mig att tappa suget!), en mkt nära vän till fick mig att ta steget och hoppa av kursen pga att pengarna skall så småningom gå till nåt betydligt viktigare, och sen har jag ju fått mkt hjälp och tips av en annan vän så jag försöker klara mig själv utan kursen då, och har just nu ingen häst att jobba NH med.

Klart jag har ju Gotthfrid, vilket jag e glad över men han är inte rätt häst för mig att jobba NH med! Han är på en helt annan nivå än vad jag är och just därför funkar det inte att jobba med honom. Vilket är jädra tråkigt, så nu går jag och längtar enormt till att få starta mitt projektarbete som kommer göras i 3an! Det gäller ju bara att jag försöker hålla i pengarna tills dess och inte slänga iväg dom på massa annat.
Och jag har ju lovat mig själv att om jag överlever 2an på natur så ska jag köpa mig en häst, då kan jag kanske äntligen verkligen få komma någonvart och inte behöva avsluta nånstans på vägen lixom. Vilket de har blivit tidigare eftersom jag aldrig ägt nån av hästarna jag jobbat med.

Får väl beroende på hur länge till vi kommer ha kvar Gotthfrid, kolla runt lite och se om någon är intresserad att låna ut en liten ponnie som jag kan få jobba och utvecklas med och även då känna efter hur det känns osv.
Dock e jag samtidigt så jädra opepp på att jobba med någon annans häst, eftersom jag lägger ner min tid, mitt hjärta och min själ i arbetet och man får typ 0 tillbaka.
Även om jag inte borde bry mig om människor utan om vad hästarna ger tillbaka så är det riktigt svårt att inte göra det lixom.
V får väl se hur det blir med alltihop, på ett eller annat sätt så borde det ju lösa sig. Annars får jag väl träna mer teoretiskt bara ett tag framöver istället för praktiskt vilket jag föredrar.

Och mitt i alla dessa tankar så inser jag hur mkt jag saknar Oliwer! Även om ja hade stunder som var skit med han och hans temperament inte var rätt för mig så saknar jag ändå att jobba med han. Känna den känslan av framgång när vi helt naturligt gick över från att jobba med ledarkap till löslongering utan problem och utan tvång. Helt jädra underbart! 
Det gäller bara i framtiden att hitta den rätta hästen så är inget omöjligt...
   

@ Nödinge

Åker över till Nödinge och e med Joanna en sväng, får väl se om min kille kan vakna så de blir nån campning.
Men de vet man ju aldrig.

Löördag

Vart jädra dålig update känner jag :O
Lr så e de bara jag som e allmänt velig, vilket kan vara mkt troligt :P

Riktigt varmt ute idag asso :o nästan så man smälter bort!
Tack o lov e man inte en glass idag :p

Nu e jobbet ute på stall Fandalay avklarat :( Rätt tråkigt faktiskt för vi hade väldigt kul där!
Får väl åka dit nån mer gång ändå :p
Har ledigt i denna veckan som kommer nu och sen blir det ev. jobb v.29 med, beroende på om dom accepterar min lön.
Blir fotograf för Kärra G12 under Gothia cup ;) Inte för att jag varken gillar eller kan ett piss om fotboll typ menmen fota är ju kul, och blir lite utmaning att få bra fotbollsbilder och samtidigt tjänar jag ju naajs med pengar ;)
Fotade iförsig fotboll en gång i 9an, bjussar nån bild ;) (ta hänsyn till att jag endast hade mitt 18-55 mm objektiv och var allmänt kass!)


Aldrig fel med Cola på jobbet ;)


Fredags jobb!


för mkt att göra men sååå lite tid!

Ska hoppa in i duschen och fixa lite grejer, sen ner till Emma ;D wooho.
Har lite kul grejer till bloggen som e på g! Men hinner inte fixa dom just nu dock :P
Hörs och syns ;) troligen inte ikväll dock...

Jobbar för håårt!

Jobbet på Stall Fandalay är oerhört soft! LÄtt värt :D
Legat och degat i solen nästan hela tidn tis-ons. Bara passat barnen lite då med :P
Idag var väl första dan på på gården som vi verkligen gjorde nåt "vettigt" typ :P
Skrapa bort färg från paddock staketen och börja måla med (Y)
Kul dock att jag glömde målarkläder hema och fick färg exakt överallt!
På skorna, benen, shortsen, tröjan, jackan, händerna, armarna, håret och ansiktet -.-
Jag fattar dock inte hur, för jag ansträngde mig för att inte skvätta nån färg x)
Så, det gick ju väldigt bra :P

Lite bilder från igår bjuder jag på med:P Men förvänta er inga bra bilder, gamla digital kameran bara ^^
 
Lägerbarnen rider

Joanna ;)


Morgon nöje ^^


lever!

Mår inge bra, så får bli bloggning imon ist!
Men jag lever iaf och är oerhört förvirrad inför helgen :S

Veckoplanering

Är lite virrig nu när de inte blir att man använder sin kalender 24/7, och känns som om ja har massa att minnas denna veckan så kör på en veckoplanering ;)

Onsdag:
- Jobba
- Rida med stollarna
Torsdag:
- Jobba
- Rida?
- Dra till banken?
Fredag:
- Jobba
- Rida?
- Parteey :D:D:D
Lördag:
- soova?
- Rida?
- Film inspelning :D
- Slagga i Nödinge med Joanna, jimmy, coffee.
Söndag:
- hmmm....
Det var något idag har jag en staaark känsla av, men kan inte minnas vad :S jajja, "de man inte minns kmr inte/har inte hänt" ^^

De va nog inte så mkt ändå o.O Men kändes så av nån konstig anledning men va fasen ;P

Liten snabbis inlägg

Dagen startade med en skit morgon vilket är väl typiskt Emelie lr?
De löste sig iaf efter stress och några telefon samtal.
Jobbet var oerhört jobbigt idag! Höll på att både svettas ihjäl och somna på solstolen! :P

Drog ut och red en runda med dessa stollar ;)
Var treeevlans! Självklart kmr grym film från bästa filmaren och musiksökarn inom kort ;D
haha den e stört skön! Så ni har åt kul att se fram emot iaf :)

Och till alla som inte jobbar, försök att inte ta kol på er själva av allt ni måste göra! :o


Bilder

Fick ett najsnajs fotoprogram av Christoffer igår.
Jädra mkt bättre än photoshop! Även om jag nu inte kan göra samma saker i dom olika programmen, så är det ändå betydligt roligare att sitta och pilla i detta programet ist för photoshop!

Bilderna blir as najs med för den delen ;)

Bjussar på några:

NyttNytt ;)Emelie e gullig och visste inte att hon hade 3 par Kingsland ridstrumpor liggandes i garderoben som hon vann under dressyrtävling 2008. Där ser man hur insatt jag e när det gäller olika märken bland ridgrejer xP

Dag 1 avklarad...

Sitter hemma trött efter en dag med Joanna :)
Träffa Madde i morse på väg upp till Jennylund så blev ju att tjöta lite, vart ju inte igår man såg henne sist :P
Jobbar ju fasen på Media markt och shit nue jue :o inte illa :P

Mocka ut boxarna flöt på rätt okej, fast de va betydligt roligare att högtryckstvätta xP
Fast allt jädra sopande för att få ut allt vatten från stallet kunde jag gärna skippat :P

Blev en snabb tripp till Rördalen efter jobbet, ett av fåren gick lösa och då var ju allt som vanligt ;)
Sen ner och rida ut på Tompa med Joanna och Simpaan :)
Högst avkopplande! :)

Blött men rent ;)

morrnmorrn

Mornmorn.
Fixar de sista innan jag drar upp till jennylund och jobbar ;)
Efteråt blir de att rida Simpan eller Tompa Lompa med Joanna med;)

Ha de gött.

Glädje :D!

LYCKORUS!!! :D<3

Ååh vad jag älskar dom stunder man får ett sånt jädra lyckorus!
För tillfället är allt asbra!
Emelie är glad, pigg, käär, har fått ett nytt naajs fotoprogram,  taggad till veckan, längtar till fredan som ska spenderas med tjejerna :D
Bättre blire nog inte!
Och imon blir jag 300 kr rikare vilket aldrig e fel! (Y)

Frågan är nu bara hur jag ska kunna somna när jag är uppe i varv och blodet pumpar för fullt i kroppen för lyckoruset, men det löser sig säkert ;D
I värsta fall får man väl banka huvudet i väggen tills man somnar :P haha.

Gästbloggare!

Wow Emelie har en liten tomte i sin blogg, höhö tomten vill vara anonym så aah blir inget namn på denna tomten.

Det var tävlingar idag med som sagt var, emelie var i tid! grattis till det och tack christoffer som fick dit henne så tidigt, fotade gjorde hon lite med. Annars delade hon och joanna (och emelia) ut priser och sprang runt som hästskötare åt Alexandra som gjorde debut i Mvsb Grattis till fin ritt! Parkeringsvakt var Christoffer ja snyggaste parkeringsvakten på jennylundstävlingar! 
 själv avslöjar jag inte vad jag gjorde men jag ägde på det som vanligt. tävlingarna flöt på som vanligt lite starter och en nedrans stora ponnysar, får ju Joannas ponny jamjam som är tillsalu för övrigt att värka liten

Nu ska jag sova tomtar går upp ovanligt tidigt på sommaren:O Funderar på att tomta lite mer i Emelies blogg, något som roar er läsare? svara i kommentarer och sedan en sista fråga någon som hjälper joanna och emelie att dela ut priser på dressyr meetinget i slutet av juli kan kontakta joanna eller Emelie.

God natt// Bloggtomten

Löördag

Kom hem från stallet nyss. Vart ponnytävlingar hela dan. Så när man väl kom hem var man sådär lagom trött, svettig och dammig!
Så blev en efterlängtad och svalkande dusch :) Vilket löste mina problem ;)
Har lite bilder från tävlingarna som skall fixas och så, i övrigt har man tur nog inga speciella krav för resten av kvällen. Dock måste jag vara i stallet 8 imon bitti >.< blääh! xp
Sen börjar jag jobba nästa vecka på Stall Fandalay (9-14) så blir ju inga sovmornar nästa vecka iaf:P
Men de kmr nog bli kul ändå ;)

Tänkte dra ut och övningsköra en stund med pappa, innan jag sätter igång och pillar med bilderna.v
Så håll er från vägarna! xP


Buubbles :)Måste vara ärlig och säga att det var jädra svårt att fota bubblor! Helst när det blåser ute som idag:P
Dom försvann åt alla håll och man ska hinna fokusera och allt :P hehe.
Men var jätte kul och måste fortsätta träna på de en dag när det inte blåser ute, kan bli jädrigt fina bilder om man verkligen får till dom!

Rösta (A)

Är med och tävlar om en Nikon D300 :P
Var gullig och rösta? tar bara en sekund (A)

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=4023

Sååpbubblor :D

Mamma vart gullig och körde ner mig till centrum för att köpa sååpbubblor :D
Så blir fotografering med Joanna lite senare, vi ska dra och skaffa en mobil till mig först ;D (meed comviq denna gång) :P


De började dock inge bra med bubblorna xP Stod ute och blåste massa och med min vanliga klumpighet så får jag såklart de i ögat >.<
Och de gör jädra ont för er som vill veta xP

Blomster

Var ute och fotade lite i trädgårn.
Fick lite inspiration och kom på en idé, dock måste jag åka och köpa såpbubblor först, för det funka inte att göra egna :( :P
Har en naajs idé till en photoshoot med dååe jue, nu gäller de bara att hitta nån villig som vill utföra den med mig :)
Lite bilder bjuder jag på iaf;)

Blommor från min fin fina kruka ;)

Vad ska man göra med denna dag då?

Morronmorron.
Blir en lugn dag idag tror jag nog.
Har inga speciella planer.
Idag ska jag dock övertala min kära far om att jag ska ha comviq och försöka åka och köpa min nya mobil :)
Ska nog ut och springa en runda med, kanske rida Ejan lr Gotthfrid vem vet;)

pease out!

Fy fan va håller jag på med!:O
Sry bloggen blir lidandes ikväll, men ja e så jädra dum i huvet!
Jag fattar inte hur jag själv kan börja bli så jävla låg och taskig, tack o lov vet inte den träffade personen om de.
Men seriöst jag borde inte hålla på.
Hoppas nån gullig människa lyder mig när jag ber om en lr två smällar på käften för att få mig att bli bättre.
Eller nån som kan snacka lite vett i mig, jävla pucko.
Fast det kanske e bäst att inte säga nåt till nån, alla kanske inte kan ta de på de sätt som man kanske vill..
ajja ska sluta babbla och dra mig till sängs ist.

Så slutbloggat för mig för tillfället!

ångeest, bläddra förbi inlägget...

Har ångest så behöver bli av med den på nåt sett och bloggen blir utsatt.


Bosse<3

Fick rida på min älskade pojk idag. Även om det inte var en jätte lång stund så var de mysigt!
Blev en barbacka tur fylld med klättring, med Jossi och Rox och Molls o sillen.
Dock jädrigt tråkigt hur jennylunds folket dratt ner mitt själjvförtroende totalt när det gäller Bosse...
Men de e väl så de e.
Man får försöka att se föbi det och gå sin egen väg.


Ridläger pix...

Blev lite bilder från avslutningen under veckans ridläger med.
Dock skit att fota i de jädra ridhuset, och inte bättre när de dammar jädra massa >.<
menmen blev lite bilder iaf, men tjaa typ 2 blev ok resten skit :P

Det var maskerad hoppning för er som nu inte fattat vrf alla e utklädda:P

Välförtjänt pensionär

Blev en hel dag i stallet.
Jossi och jag drog med och lämnat Sigrid vid hennes nya hem som pensionär.
Molls fick låna kameran och ta lite bilder ;) visst e jag snäll!Funderar seriöst på att skaffa en skylt där de står "bred last" och hänga på ryggen O.o 


RSS 2.0