Lördag<3

Goo kväll alla sööta och rara :)<3

Dagen har gått till  att plugga. Jobba i kapp matten som jag redan halkat efter på :/ och stallet hos poonie plutten :D<3 Eftersom han skötte sig så jädra bra igår så blev det ut och buusa i skogen idag :)<3 
Både springa runt, dock fick man ju testa bromsen ibland och tvärn niten för att kolla av så han fortfarande lyssnade på mig när jag var på marken. Var vid terräng banan så blev att vi hoppade några skutt tsm med :)<3 
Dock va han MKT glupps!!!! Skulle äta varenda strå med gräs som han fick syn på -.- 

haha bara lite jobbigt ;P 
Nu blir det iaf att kolla på dokumentären om Michael Jackson och käka lite godis:) 

Bilder från i Tisdags
Fredag kväll i stallet

Blev en sväng till stallet nu under kvällen.
Pratade lite med Marie om Bosse och jobbade med han efter lektionerna.

Ponnyn var helt klockren:D<3
Gjorde allt jag bad om och erbjöd han. Var bara en gång då han inte gjorde som jag tänkt. men så himla skojj för det har nog aldrig kännts såhär bra:D<3!
Repgrimman jag fått låna av Emilia e till stor nytta!
Eftersom han var så duktig så blev det inte att jag höll på mer än i en tjugo minuter typ. Det räckte med tanke på hur duktig han var.
Sen blev de till att kolla lite på sista gruppen på storhäst. dock e de bara kul och se när den gruppen hoppar vilket dom inte gjorde idag. Så gick och hälsa på Chang och pratade med Katta som skulle rida Freddy :)

Kändes bra efter att snackat med henne om typ chang oså. Eftersom hon berättade lite grejer om hennes gamla erfarenheter om vissa människor där uppe och typ sa vad hon tyckte jag skulle göra osådär. 

Sen blev de iaf sitta och prata med johanna o jossan en stund och sen kolla på tv med jossan där uppe, innan jag drog hem<3. 

Puss på min pööjk för han e så underbar<3

 

Sofia och Patrik ;D

skooola

Jaau då vare håltimme och lunch idag ;)<3
Två lektioner kvarsen hem och heeeelg:D<3

känner för paartääähj:D
Sitter iaf och fotar med patriks D70 ;P tidsfördriv, jäkeln fotar jue med auto :o haha försöker visa han hur man använder manuell, men oddsen e emot han då han e både kille och blond xD

nej men nu blir de nog til att gå och äta innan sofia döör av hunger xD och tjötas sönder av nån kille xDhaha
fan va skojj man kan ha de x,)

bajsbajs<3

JOanna och isabel in action ;D<3
Lunch/studietid in my <3

Tjatja alla.

HAr lunch/studietid nu. Sitter med eJoanna och Isabel och typ deegar med datan. Ska väl upp och plugga lite matte strax.
Sen typ två lektioner sen hem :D yaay dan har gått hyfsat fort iaf bra de. Jädra gött med egen data nu asså.
 Bilder från igår kmr upp sedan när ja kmr hem hade jag tänkt. Efter att ja redigerat vissa av dom.

Kramkram Emelie :)<3

uppe med tuppen

Goo morron alla sööta läsare :)<3

Ännu en dag och ännu en till tripp till skolan och plugga.
Torsdagar kmr nog aldrig bli min favorit dag, schemat e bajsigt långt idag :( Men man vill ju inte hamna efter så man får allt pallra sig dit iaf.
Ikväll blir det till att rida lektion för Liz. Får väl se hur de kmr gå.

Men nu måste jag gå och börja gö mig iordning och sen dra ner till bussen.
Ursäkta om jag e dålig på att ladda upp bilder till inläggen lr typ bara samma bilder.
De e för att ja sitter vid min laptop mest nu och har bara bilder från bloggen i den.
Men de kmr bli bättre lovar ;)

ha så bra<3

Långt kvällsinlägg

Goo kväll alla sööta och rara bloggläsare :)

Vart på handledarkursen i 3 timmar nu och fy fan va tråååkigt de var!!!!
Men värt de med tanke på att när man väl har körkort sen så har man ju väldig nytta av de (Y)

Hade bara tre lektioner idag varav på matten gick typ hela lektionen till att få våra grafräknare och till att bryta upp förpackníngen till dom med x) Och hela kemi lektionen blev till att hämta ut våra laptops:D

Gula små saker e de x) Färgen e väl inte precis den snyggaste och dom e väldigt små,men de e ju min första laptop då ja delat data med resten av familjen innan så e inte så kräsen precis. Plus att de e ju fördel i detta läge att dom e små så dom e ju inte klumpiga att ha med sig nån stans. 
 Vår photoshoot igår blev av trots mkt mulet och regndroppar kom hela tiden nästan.
Tur nog kom ingt spöregn. För de första var ponnyn mkt irriterad av myggen som tydligen fanns just på denna stigen vi var på, sen var han väääldigt glad över att få komma ut i skogen då lektionshästarna nu inte får komma ut i skogen nåt typ, så han var allmänt pigg och jävligt laddad. Och på sitter jag barbacka med en vit liten klänning och vill verkligen inte flyga av med den xD haha bra kombination där!
Och piaff de kan han allt! Kapaciteten finns där ialla fall fickjag ju svar på :D För Mira gick runt en liten dunge samtidigt som en helikopter flög lågt över oss så de dåna massa och så, så bosse börja piaffa :o haha :D<3
Red i paddocken sedan och fy fan va fin han var:O! jätte framme så jag fick bromsa dock men mkt hellre de än så slö som han tidigare vart nu. Och bar upp sig jävligt bra jämfört med hur han vart tidigare. Kändes riktigt bra, det behövdes nu efter allt detta misslyckande som blitt när ja ridit han.

Men ska nog börja rida han ensam när ingen ser lr så. iaf försöka för känns inte bra när andra ser på typ. iaf vissa då. har kännt de dom senaste ggr na ja ridit han nu. Blir för jobbigt psykiskt tkr ja bara. så får väl testa o se om de hjälper typ.

Bilderna från igår hoppas jag att ja hinner lägga upp imorron, sitter vid fel data just nu jue. Plus att ja ska sova nu med. Btw upptäckte ja nyss att ja har sovmorron imon:D:D:D:D:D:D de e efterlängtat!

PS Grattis till Joanna som fyller år idag :D<3  haha dock har ja redan firat henne med energi dricka o godis tuggummi idag xD<3 DS.

Natti natt <3


bråttom bråttom

Hejhej.

Hinner nog inte blogga typ mkt idag. Blir nog bara detta inlägget då jag ska iväg på syntest och handledarkursen på körskolan typ snart och måste hinna trycka i mig lite mat först. 
Bilder från igår m,m kmr så fort jag hinner. Alltså förhoppningsvis imon lr ev. i kväll om jag hinner blogga;)

Kramkram<3 

Photoshoot imon :D<3

Photoshoot med Mira imon.
Den blir av om Jennie e snäll och låter mig få låna Bosse imon då. 
Vi har en del planer som jag verkligen hoppas på och att resultatet ska bli bra med! 
Tema e väl typ myysiga bilder med lite inslag av sagor i :)<3 Haha mer kan jag inte säga. Utan får bli som en överraskning imon lr på onsdag beroende på när jag sen får bilderna. 

Försöker att samla på mig minnen såsom bilder, filmer och annat med honom nu, då jag har en oro i magen som börjat växa fram, känns som det börjar närma sig slutet snart :/</3

Ifall du har en kamera som går att filma i ett format som går att uppna i media player och movie maker så får du jätte gärna säga till och filma någon dag<3


årets seeegaste dag!

Världens seegaste dag i dag! Helt ärligt asså:o!
Inte ens jag e så seg som tiden gick i dag!!! Och då e de seegt!
Första mattelektionen vi jobba på idag. Jädra skillnad! svårt som ********
Men förhoppningsvis kmr jag in i det rätt snart. 

Inte hänt nåt kul typ alls idag. Jo jag gjorde typ rispuffgrejjsemojjs. som blev gotti :)<3 
Men inte annars. Typ inte orkat :S
Sitter och planerar morrondagens photoshoot med Mira just nu:) 
Mer info kmr.


  

Bosse + tips :)Jobba med Bosse lite idag :)<3
poownnie ville inte lämna hagen idag x) Men Frasse hjälpte mig att få ut han xD<3
Iaf Emilia var med och tipsa lite. Var rätt bra att ha henne med, för hon ser på samma sätt som jag, och lixsom ser vad jag försöker göra lr hur man ska säga. Och hon kan kommentera lite i mellanåt, saker som jag själv inte tidigare tänkt så jädra mkt på och sedan kmr jag då på mig själv när jag gör det också, vilket e bra.
Så nu blir det till att lägga ner en del tid på att rätta mig själv. Så kmr de nog gå bättre sedan.
Han backar nu mkt lättare! Dock klart kmr jag ju behöva upprepa det flera ggr, och träna vidare på det innan det helt kmr sitta om man säger så. Men kändes iaf mkt bra att jag fick tips och så med just backningen och lite sånt som e rätt viktigt.
Pepp på att fortsätta jobba vidare med han nu och att vi sen sakta kmr göra framsteg och utvecklas. Och stärka vår vänskap ännu mer<3

Hoppas han kmr vara kvar länge till! <3

skriva av sig lit

tjatja ;)

Us möte i morse. Finns verkligen saker man lessnar på efter nån gång. Bl.a att behöva få tjöta som en jävla mamma på flera st i styrelsen för att dom ska komma ihåg att komma på ett jädra möte. Finns några som bra nog håller koll och skriver upp lr nåt om när mötet e och kmr. Lr iaf hör av sig (Y)
Fattar inte hur svårt kan de vara att skriva upp på mobilen lr kalendern ett datum och en tid lix, när jag hör av mig om när de e möte.
aja tkr iaf de e mkt oseriöst o tråkigt att de ska behöva va så.
Puss på alla som sköter de iaf :*<3 (Emelie likes xP)

Bilder från Fredagen

 <-- Liseberg, hade den dåliga kameran med x).

 Annika:)<3

 <-- haha seexigare blir de inte :D<3

Skola - Nrj och fest (Y)

HejsanHejsan.

Är hemma igen. Efter en låång dag.

Först var de ju skola, sjukt konstiga lektioner måste jag säga. Mest tjöta lärana lite och få böcker bara sen fick vi sluta typ :S  Hem och trycka i sig lite mat och fixa sigi lite slarvigt. Sen raska steg ner till centrum för att möta kompisar:D<3 (Emmelie, vanessa, annika, emma och elin) Ta buss till gbg, sen till Liseberg för att kolla på Nrj In The Park. Dock typ gick vi därifrån innan de börja, då vi stod nästan längstfram typ och de va långt kvar tills de börja och folk börja redan att knö på. Jobbigt värre!
Så blev att gå och gö annat skojj typ spela i spelhuset, haha försöka tigga gosedjur från ett av spelställena. Plus att han som stod där va rätt sööt(A) hahaha.

Sen blev de  typ kolla lit på Nrj senare. Och sen hem till Emma efter allt va slut.
Dags för partääjj ;D<3 haha va mkt skojj ;) Var dock jädra trött de sista. Och nu blir de att gå och lägga sig. 
Sussa mkt gott (Y)
 
Bilder från dan kmr senare "idag" ;) 
 

Fredag<3

Gomorron alla :)

Vakna nyss. Ute e de mulet och kmr sääkert börja regna när jag ska gå -.-
Menmen. Börjar inte försen kl 10.55 idag:D<3 skit bra! Sen slutar ja vid 14.40 så blir inte så jätte lång dag idag iaf.
Första riktiga skoldan är det dags för nu jue. Se hur de kmr gå.

Första lektionen är Kemi :S synd att vi inte får datorerna idag dock :/ då hade man ju nåt kul som hände.
Fredag idag ju förresten:D härligt ska de bli med helg! igen ;p
Blir ev Nrj In The Park senare idag med typ Emma, Emmelie, Elin, Annika och Vanessa.
Annars händer det väl inte så mkt resten av dan. Drar kanske upp till stallet och går en sväng med Bosse plutt<3

Men nu måste jag pallra mig ner och ta nåt att äta innan min mage typ döör. x)

KramKram<3

Skola och massa annat

Skola idag igen dåe ;)
Hade vindslaget som dom typ kalla de x) massa olika lekar m,m. Var la helt okej, inte de precis roligaste ja gjort om man säger så. Men underhållande ;p
 Dock e vår mentor Monica mkt mer vimsig än vad jag är, då kan ni ju fatta hur vimsig hon är! typ säger fel hela tiden och babblar på om allt annat än de hon borde typ x) och sen typ säger hon fel tider och sånt. Mkt bra för mig som själv e vimsig och tidsoptemist (Y) xD

Tur nog har jag ju Nathalie och de andra tjejorna som man kan hänga på xP<3
Stod och vänta på bussen med Isabel (klasskompis) i typ 45 min -.-', bussjäveln kom ju aldrig. Mkt roligt eftersom de va stekande sol och ja hade jeans o långärmat på mig! 

aja blir väl kolla på film lr nåt nu och måste ju äta också :S E typ väldigt hungrig men känner inte alls för att äta nåt av de som vi har hemma :S inge bra. Får la trycka i mig nåt iaf. 
Blir att gå till stallet och rida lektion ikväll med. Man kan ju undra vem de blir till att rida idag, och hur detta kmr gå. Inte skojj med alla nya som kmr in i gruppen längre och inte heller när de e typ samma 4 hästar som går varje vecka. Lite variation kanske tack? eftersom typ inge av dom passar mig spec i dressyren så e de ju inte så kul. Lr jo Bosse men han vill jag inte ha för Liz längre. Eftersom vi typ inte får plats där inne tsm och går aldrig bra att rida han i den gruppen för Liz. 
Nee nu måste jag verkligen pallra mig ner till köket och hitta nåt att äta innan ja döööör av hunger xD<3

bajsbajs :*<3 
 

Sammanfattning av händelser och dagen

Som sagt hänt lite under bloggpausen. Var ju iväg på fölvisning med Joanna och hennes lilla Ella m,fl. Det gick bra tkr ja:) dock fanns de ju lite crazy föl där också xP haha.
Sen har Ronia vart snäll och filmat mig och den lilla tossiga ponnyn:)<3 Jennie var med och fota lite också;)
Haha var som att sitta på en liten b-ponny så som han pinade på ute i skogen x)<3 haha så sööt e han. Dock var det ju inte lika kul att behöva gå på hoppbanan sen :/ först pinar han på som fan mot skänkeln, sen när jag börjar kräva mer av han så tappar han bjudningen totalt och börjar gå mot innerskänkel heela tiden, och är verkligen skiiit stel! Plus att min sits blitt bajsigt dålig. Så var la inte så jätte bra, saknar då han var som min egen, han var så jädra bra där ett tag! Skit fin verkligen. Men najjnajj nu e de stel och seg som gäller, men han går ju lektioner 24/7 så inte så konstigt.

Nej positiva tankar vare som gällde ju!!!

Men fick nåra fina bilder iaf<3 iiiiiiiiiiiiiiih :D<3 hahaIdag vare ju skolstart med ;) Rätt nervöst på morran, men väl framme släppte det vilket var mkt skönt. 
Tur nog går ja i samma klass som Nathalie, så man känner nån och har nån att va med helst nu i början innan man lärt känna alla dom andra ;p haha blev att ja va tvungen att ta kort på alla dom andra, en och en xD haha (Y) piisamt tyyp. Kände mig heel fluum x) Schemat blev ändå helt okej. Börjar ju som tidigast fem i halv nio och typ slutar vid halv fyra. Dock är vissa dagar rätt intensiva men de e bra ibland iaf :S

Nåt positivt som jag tkr iaf, är att vi har typ två sar i veckan två timmar med lunch/studie. Då vi själva får välja när vi vill äta och plugga. Och vad vi vill plugga. Eget ansvar (Y) nyttigt tkr jag iaf.
Förresten observera att Emelie tidsoptimisten inte missa bussen i morse :O!!!!! xD hahah

Nee men nu ska ja nog lägga mig och sätta på en film och ta nåt att äta. Sen är det sängen som väntar ;p<3
 

Tillbaka

Tjatja

Emelie is back. Som sagt bloggandet är tillbaka nu ;D Med nya krafter och postiva tankar :)<3


Bloggpaus m,m

Inte på humör för att blogga för tillfället, så tar nog en liten paus i nåra dar.
Men sluta inte läsa.

Stan idag med mamma o shoppa<3 sen till chang på kvällen och pyssla och dona. Älskar fredag kvällar i stallet! Ändå kvällen då det inte e så mkt folk där uppe. Och inte massa spring. Vilket e skönt.
Blir sova snart, ska ju upp hyfsat tidigt imorron, då det bär av på fölvisning med Joanna och hennes mamma och såklart med wilma och cruella the vill ;)<3

Kameran kmr vara med, får se om ja får nåra bra bilder förhoppningsvis e vädret på min sida och inte blir massa regn.

ang. senaste inlägget: tråkigt att man inte kan med att säga att man läser min blogg, menmen. E ju mkt fler än bara en som gör de lix :S

Förresten borde ni kanske inte läsa min blogg med tanke på att ja e så falsk och sån svikare och sånt, de kan ju smitta av siig. Läs på egen risk x)<3


Läser du?

Brukar du läsa min blogg?

kommentera då :)

Kan ju bara se statistiken på hur många som läser, men kul att se vilka de e iaf ;)

Så glöm inte kommentera nu då om du läser eller har läst;) 


haha ja e bra ja xP

haha sitter här och lyssnar på massa popversioner av gamla barn låtar x) Moget veet!
haha men på nåt konstigt sätt blir man glad av vissa xD typ hitta nyss en låt som gick precis som sommartider fast dom sjöng dunderhonung xD haha<3

Börjar nog bli rätt trött känner ja ;P Så sängen blir de nog strax


En liten påminnelse!

Tänkte bara säga en grej till en viss person.
Here we go;

Kalla mig vad du vill och så, de är helt upp till dig. Men vill bara påminna dig om en grej.
Du verka förträngt de väldigt fort. Men om du nu minns så kom ihåg och tänk verkligen djupt efter om vad jag gjorde för din skull när du var ensam och hur jag verkligen gick in för de och förbättrade de. För din skull! Inte för min precis.
Tkr du borde tänka tillbaka, de var inte länge sen men ändå, tänk på vad jag gjorde och tänk på vad du gör bara.
För en dag kan de slå tillbaka igen, att de händer igen och om du nu inte tänkt så kanske du inte får tillbaka de du hade.

Tkr bara att de då är rätt svagt och elakt att säga så ihopp om att ja ska läsa de med.

Men nu har jag sagt mitt, sen är de mkt upp till dig om hur du vill göra.
(nej j inte om dig)

Himlen vänder sig emot än.

Morron...
Vakna och mobilen ringer. Liz. Börja prata om Sisu och sånt ang. Us.
 Sen kom de. :,/

"Detta e nåt som alla ridlärarna har tryckt på mig om flera ggr, det gäller lilla Bosse" :,o

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

Vill inte, hur ska man orka kunna gå igenom allt ett till år. Önska mer än nåt annat att på nåt sätt kunna hyra han.
 Bevisa att han kan och vill, jag hade klarat de! Skolan hade jag hunnit med. Om ändå fanns pengar och allt inte är så dyrt. Fan ta pengar då den krossar så mångas hjärtan. </3

Nästa:Sängen

Nääe ska nog försöka dra mig till sängen nu. Inte för att jag e ett dugg trött, men lovet börjar ju ta slut och skolan närmar sig så då måste man ju börja vända tillbaka dygnet igen :( tyvärr...

Iförsig e de väl lika bra att sova nu för har huvudvärk, mår illa och snyvig. Hatar va förskyld!! Helst eftersom jag skulle behöva åka till stan nån da, hälsa på Goldika, cykla till rördalen och hämta min ridhjälm och städa rummet, under denna veckan. städa kan ja kanske men jobbig när man e så förskyld  -.-
Får väl se vad man orkar med och vad som måste fixas när man blitt frisk.

Iaf Godnatt<3

Fy fan för socker!!!


Fy fan till den som upptäckte socker!!!
Det var både en mkt bra upptäckt men också en förjävlig!
Detta socker som skapar ett stort behov hos väldigt många.
Detta socker som ger så många, sån tröst men också sån ångest.
Tänk om man aldrig hört talas om socker, klart man hade gått miste om en hel del goda saker men tänk så bra!
Jag hade vart tacksam innerst inne iaf! Allt tjafs om fetma hade minskat (dock inte försvunnit men iaf minskat drastiskt),
alla dessa stunder fulla med tröstätande hos så många hade inte funkat, och så mycket mobbing det finns för att man är tjock (pga godis m,m) det är inte lätt att vara beroende, och att försöka bli av med den e ett rent helvete! Det funkar, men vägen dit är inte rolig. Ständiga kamper mot sig själv, och det sitter mkt psykiskt också. Det psykiska är det värsta! För man tänker hela tiden på socker och allt som innehåller de och läskar sig själv.

Så hade världen från hela början inte fått upp ögonen för socker så hade allt vart betydligt mkt lättare.

Fota Davve

Blir de vanliga inlägget vid tolv tiden som tidigare.
Dagen har vart mkt lugn, kollat på film både i förmiddas och nu i kväll. Va i stallet med Joanna en stund med :)<3
Älska våra flumm dar! De e något jag verkligen kmr sakna nu när hon flyttat från jennylund. Konstigt nog så kan vi inte va med varann en dag utan att flumma tyyp x). Prata lite med hennes lilla Frans i telefonen med. Hna va reedigt läbbig!:o Typ gagga om att ja hata han bara för han brydde sig såå mkt om henne och att hon betydde så mkt för henne och massa shit. Ja hängde ju verkligen med i va han gagga om xD typ lyssna bara på hans sjuka dialekt som lät jädra skojj xD 

Fotade familjen Svensson stora Davve ;) Jätte kul att fota var han, dock körde han samma poose hela tiden men ändå, mkt lätt att få bra på bild!
Dom kmr nog bli mkt nöjda med bilderna tror ja allt ;)
smsa med MIra förrut också, hon har fått ett till stativ som ja kmr få låna :D


Bilder från dagen på Davve ;)


Hata föörskyyylning!!!

TjaTja, blivit slapp heela morran. Förskyld och orkar ingt -.-

Men ska väl ta nåt att äta strax och pallra mig upp te pållen<3
Fotografering av Davve blir de idag med;) Alltså familjen Svensson nya påålle ;) sköjjsköjj.

Nån som har nåt tips på vad man kan göra åt förskylning? Mer än bara vila:P Alla förslag godtages mkt gärna!!!

Kramkram<3

natti<3

Ska dra mig te sängs nu, så gonatt alla<3

Film rekomendation

Såg denna film idag. Rekommenderar den starkt!!!
Den var riktgit känslosam, rätt deppig men hade ändå så stor mening i hela filmen. I filmen tas de bl.a upp om hur man ner värderade alla som var färgade förr. Iaf hur mkt mer extremt de var förr. Och hur dom misshandlade dom, dom fick inte sitta i samma biograf som de vita, och inte ses i sällskap med vita. Riktigt hemskt att man kan behandla människor så bara för dom har en annan färg på sin hy. Helt orättvist!

Du borde se filmen!<3

Hååår


saknar mitt långa fuckade hår nu jue :(!
 Även om de va slitet och bajs. Men ändå vare mkt bättre en mitt nyvarande halvlkorta huller om buller hår, som inte går att platta typ -.-
Nån som kan tänka sig att tjänka pengar till löshår(A)?<3

kortfattat om dan

Gissa vem som blitt förskyyld? (Y)! yaay lagom te skolan och allt med jue. brabra!

Får väl försöka bli frisk till nästa vecka iaf. Ska ju på fölvisning med joanna m,fl på Lördag med. De vill ja inte missa jue:o
Vart hos Chang idag och fixat, sen blev de moppe med joanna till relsbo gård. Fixa allt med jamjam, hon hoppa, gick brabra :) Sen en sväng hem till henne och hälsa på Ella:)<3 som e mkt söööet! Sen hem igen, heeel trött. -.-

Ska nog sätta på en film nu tänkte ja. Får väl se hur länge de blir att ja orkar kolla på den innan söngen lockar allt för mkt :p

På bild: ja och jamjam:)<3 dock från i våras.

Tvivla på vad ja gör och du har fel

Vart och kollat på skrivbord med päronen. Hitta ett, dock gick de rea priset ut idag :( vilket e svårt att veta när de inte står nånstans. Menmen. Upp och red Lucius :) Riktigt goo häst! Massa skrittarbete blev de, då han fortfarande sätts igång. Vilket gjorde mig ingt, mysigt vare. Tränade en del halter.  Gick jätte bra, i stortsett alla halter blev jämnt uppställd och höll formen. (Y)<3 Sen blev de iaf snacka med Anna en stund, sen vare Bosse som gällde. Tänkte busa i manegen. Så tog fram ett litet hinder, tänkte att de skulle kunna va lite skojj.

haha så fel ja hade x) han putte ner bommen hela tiden för att driva med mig, och sen ville han bara springa förbi hela tidn. vilket inte va så uppskattat av mig dock. Han var rätt respektlös med, slöat till sig rejält under betet och enligt han så har han fortfarande semester typ och då behöver man inte bry sig spec.
Lite jobbigt med. Hna blir så på ibland. Men nåt som funka bra var iaf traven. Kunde både korta väldigt mkt och öka tempot och sedan minska igen helt bra. :)<3 så nåt bra blev de ju iaf.

Dock väldigt less på folk som inte förstår. Som missuppfatar allt vi gör och tkr de e typ överskattat. Eller typ att allt e oseriöst typ lr omoget. tsss. Konstigt då att han blivit så jädra mkt bättre efter allt mitt arbete. Tvivla på vad jag gör så kan du ju be nån förklara för dig om hur Bosse var när jag började med han och jämnför själv. Det är ju ingen annan en jag som gjort nåt.


morronmorron

Hejhej.

väldigt seeg startad dag för min del då. Gick upp och tog en dusch vid tolv sen äta frukost vid tvn och sedan var de datan som ropade ;)

Var ute och kollade på vår presening, hur stor den är. Då jag behöver en som jag kan ha när jag ska jobba med Bosse.
Ska försöka pallra mig upp till stallet snart hade jag tänkt. Lucius måste ju ridas och Bosse hade jag tänkt busa med istället för att rida. Tråkigt nog börjar det regna nu så blir väl att hålla till inne i manegen idag med :(

KramKram


kvälls hälsning

Får räcka med ett litet inlägg från mig idag:)


Drog upp en sväng och hälsade på Bosse nu ikväll :)<3 puss på han :*<3
Alexandras nya ponny hade kommit också, så passade på att kolla när Elin red han. Jätte fin liten ponny!:)

Tja, resten av lördag kvällen kmr spenderas framför tvn och kolla på "Jag vet vad du gjorde förra sommarn" och käka gottgott och ha de myyys:)<3
 


Gott och blandat från gårdagen

Sista dan på vårt läger idag. Vart skojj. inte hunnit blogg så mkt dock. Går kväll var väl inge roligt precis menmen. Kan väl inte bli som man vill alltid. Barnen var ju nöjda iaf. Fick ca 9 beställningar av mina bilder, ridlägerfotona som jag fotat under lägret på alla. Så blir ju en good slant att lägga till spargrisen och de nya objektivet börjar närma sig.:D
Red Bosse med. Mitt i värmen:( Blev en hyfsat lugn barbacka tur i paddocken. Han var fortfarande rätt stel i början men mkt bättre än vad han var när vi börja. Vilket e positivt. Dock ramla han ner på framknäna en gång. Men kom upp oskadd med mig på.


På kvällen var det kräftskiva med grannarna som gällde ;) haha madde o jag hade bah liite roligt xDflummflumm.
Men de var väl rätt trevligt. Jobbigt med alla mygg som kom typ direkt bah-.-
Madde hjälpte mig och fixade en ny design till bloggen, så nu vet jag hur man fixar designer och sätter in dom vikket e göttgött ;D På mitt photoshop fick ja veta nu med att man kan ta bort dubbelhakor, göra så man ser värsta smal ut lr jätte tjock om man nu vill de :O my life is saved!

Fick kvällsbesök utav dessa två söötingar ;p<3 haha mata dom med våra gamla bananer x)

Lyssna

Mkt fin låt med meningsfull text. Borde lyssna på den<3

Onsdag

Hjälpt till under lägret från 13.00 - 21.15 typ. Vadå trött:o

Blev rätt less på allt ett tag. menmen man får bita ihop och fortsätta jobba. Barnen verkar ju iaf ha skojj.
Jobba med Bosse lös idag, första gången sen innan hans semester. Gick inge vidare om man säger så!
För jag var rätt trött och allmänt irriterad innan. Och eftersom han inte är igång så fick kvi ta de väldigt lugnt, och sen förstod han mig inte i många av situationerna. Så nu vet jag att vi har rätt långt ifrån att bli så bra som jag vill att vi ska bli.

Kände mig lite störd också. Vet inte vrf jag gjorde de, men nog bäst att jag är helt ensam nästa gång jag ska jobba med han lös.
Haft jätte många under dan som ringt på mina cyklar med:o Trodde inte de skulle vara så poppis men de var de!
Det har ringt ca 4 st under dagen nu. Dock tre av dom som ska kolla på dom, och en utlänning som knappt kunde svenska och snacka skit grötigt så jag fatta ej va han sa så han klicka. Skiter i han lix. Sen typ hade jag fått fyra mejl på en av cyklarna med idag. Dock två st som vi räkna bort då dom ville vi skulle leverera den o shit. Bajs på dom.

Jätte trött nu iaf! Imon blire att träffa första cykelkollaren vid ett, sen upp till lägret ett tag och hjälpa till. Sen vid sex tiden kmr nästa spekulant. Och ev en därefter beroende på hur de gått med den tidigare. Hoppas jag får sålt dom bara. Moneey:D<3 Ska sälja lägerfoton till alla lägerbarnen som är intresserade med. Förhoppningsvis är många intresserade och jag kan få in en slant på det också.

Men nu blir det snart att lägga sig.
Natti<3


hahaha !

OKej ja äger fett mkt på att skriva annonser!
Typ la ut en annons på den andra cykeln vi ska sälja.
La ut den typ vid tjugo i tio, och 40 min senare ringer en och ska komma och kolla på den inom en timme :o

Vadå snabbt jobbat! haha xD<3

Jag är bäst på annonsering!

Godmorron alla sju sovare:)

haha för en gångs skull e ja vaken vid nio tiden :D haha ja som tänkt ha soov morron idag x) haha
Iaf blev väckt av att mobilen ringde. Annonserade ut min gamla cykel typ vid tolv snåret i går kväll och nio timmar senare ringer en som e intresserad.
Vadå att ja e grymt bra!:D
 
Sitter och käkar frukost nu, funderar på att dra upp tidigare till stallet och hinna rida Bosse innan lägret börjar igen. 


Hatar datorer!

Faan va jag hatar datorer och alla cpa program till dom!!!:@

Datan dampar över och installera ett program där man ska kunna spela upp filmer m,m och program ger mig ADHD!!!!:@

Tar fram programmet och letar fram en fil som den ska kunna spela upp trycker på play och helvetes programmet försvinner. Jävla damp ja får! Sen kan inga av mina typ fem olika uppspelningsprogram spela upp filmerna som Mimmi filmat idag. Vilket ger mig ännu mer ADHD ryck. Den som uppfann alla dessa cpa program borde straffas hårt och plågsamt! En apa hade kunnat göra ett så jädra mkt bättre jobb!

 

2 kg makaroner och köttbullar

heelloj.

Typ vääldigt trött och sitter och väntar på att filmerna som Mimmi filma på mig och Bosse idag ska laddas klart. Typ hållt på i en timme snart -.- och börjar bli något trött.
Första dan på us lägret idag meed.
Var rätt seegt under hela förmiddan då alla skulle rida och ha teori bara. Så fanns inte så mkt att gö. Sen blev de laga mat. Vilket ingen typ ville. Så blev att ja ställde mig vid spisen. Karolina hjälpte till att koka pastan med.
Tur nog visste barnen inte hur otroligt dålig ja e på att laga mat. Inte för att makaroner och köttbullar e svårt att gö. Men inte de roligaste att stå och steka 2 kg köttbullar och typ en jätte stooor kastrull full me pasta:o
typ väldigt trött på allt bah när dom åkte hem dock.
Sen blev de rida Bosse:D<3 Fatta gla ja blev över att ja fick sätta igång han ist för nån annan unge.

Inte nåt jätte kul pass blev de ju inte dock. Ponny mkt stel, bet tag i bettet med jämna mellanrum typ hela tidn. Och massa bajs. Men kan inte förvänta mig så mkt mer efter att han haft semester i en månad typ jue.
Efteråt blev de frisering :)<3 Tunna ut manen massa och ta en del på längden. Dock e ja jämt så snål med att kapa manar x)
Aja får väl sova snart. Läger imon med. Då blir de fotografering av alla barn dock, vilket förhoppningsvis blir skojj:)

nattinatt<3


Måndag

HejHej :)<3

tjaa, dan spenderades mestadels i stallet med Johanna och Petra, Beriit kom och hälsa på med jue :D<3
Vart myys, dock gjorde Liz mig mkt förvirrad när de gäller us läger som vi ska ha nu i veckan. Menmen de löser sig väl.
Sen hem och äta. Fick gjort lite i mitt rum med.

Fått undan den enorma höög med böcker och massa annat skit. Så de ser iaf lite bättre ut nu. Men de e långt ifrån klart där inne! :( måste slå ner elorgeln vilket kmr väl bli ett helvete! och den långa garderoban skall byggas också. -.-

Man blir trött bara man hör de. Dock e jag glad att inte jag ska bygga garderoben! xD

Måste sova nu. Blir ju att vara i stallet vid halv nio imon jue :(!

Nattinatt<3

stall

Drar till stallet med Johanna strax. Ut i regnet och bli dy blöt :D(Y)

ha så bra : *<3 Bloggar mer i kväll skulle jag tro;)

Regnregnregn -.-

God morron typ.

Tänkt ta mig till rördalen idag, men när jag kolla ut genom fönstret i morse så ångrar jag mig. Regn regn och åter regn.
Plus att deras hagar e så geggiga att man inte kmr in typ där uppe. Vilket e de jobbiga. 
Så sitter nu här och vet ej vad ajg ska göra. 
Tror jag tar en sväng till Jennylund och hälsa på Bosse och passa på att springa en sväng vilket kan behövas!

 

Mj<3

Sitter och lyssnar på MJ just nu. Funderar på att sova snart. Inte för ja e spec trött, men måste väl. Får försöka börja vända tbk dygnet lite annars kmr denna veckan gå inge vidare om ja ska va i stallet innan nio nästan hela veckan -.-

Aja sov sött<3

Söndag

Dags tripp till Borås Djurpark idag och fota.

Inte vart där sen ja var typ 5 år. Så var dags igen tkr ja allt ;) Blev en mysig dag med familjen och kameran iaf :)<3 
Fick fotat en hel del med. Bilderna blev faktiskt helt okej för att vara med mitt dåliga korta objektiv som jag e allmänt less på just nu. Kmr ingen vart med det!
Inte bättre när man går runt där inne och kollar på folk som går runt med sina bra objektiv och typ har D90 o shit. Såg typ en som hade en typ D300 lr bättre modell (proffskamera alltså) plus en typ D60 och två bra objektiv till dom båda :o! WTF fubb lix! Bortskämda pensionär!
 xD haha

Bilderna kommer troligen upp imon eller rättare sagt idag då, eftersom vi är över tolvslaget.
Kvällen spenderades för övrigt med jossan, vasell och Petra :) Twilight vare som gällde. Insåg nu att min nerladdade version inte innehåller vissa av scenerna i filmen + att min film inte har nån färg typ :O! 

Skuumt! 


RSS 2.0