Jul mysiga jul

Julkänslorna är bortblåsta efter alla stormar som härjat de senaste veckorna. Gick senast för någon minut sedan ut i foppatofflor för att låta Jackie kissa. Foppatofflor på julafton?! 
Haha rätt sjukt..

Jackie har fått lite miljöträning genom att testa på livet som stall hund och fått träffat både nya människor och för henne nya djur. Väldigt spännande och vi avrundade det med en mysig promenad genom skogen hem.
Väl hemma väntade min fina sambo och en mysig kisse på oss.

Full rulle och lite till

Efter över 5 timmars resande och lite väntetid så kom hon. Min fina tjej!
Något osäker klev hon ur sin transportbur men med lite godis så blev vi snabbt vänner.
Under en lika lång hemresa så hann vi lära känna varann lite bättre och allt var lugnt när vi kom hem. Är så himla glad över denna fina tjej som vi ska dela vårt liv med i många år framöver. 

Nedräkningen fortsätter..

Så spänd av förväntan och glädjen bubblar inombords. Nedräkningen är nere på 2 dagar nu.
Allt börjar komma på sin plats hemma med vilket är så fruktansvärt skönt. Efter två månaders renovering så har vi nu äntligen ett sovrum igen. Woho!

Dreaming is believing

Har flera nätter i rad drömt den ena drömmen mer verkligen än den andra. Vaknade senaste i morse ledsen, förtvivlad och visste inte om de jag nyss drömt var verklighet eller inte. Så sjuk känsla.
Men är tacksam att då få vakna intill den jag älskar, i vår lägenhet och snart vankas utökning.
Nedräkningen har börjat och det är endast 5 dagar kvar. Längtar nåt fruktansvärt!

Finaste Tuss

Har jag förresten berättat att vi har fått äran att dela vårt liv med denna vackra kisse?
När man ser honom nu så kan man verkligen inte tro att han för ca 8 månader sen var ett vandrande skelett med sträv päls som lossnade när man klappade honom och med en rädsla i blicken. Jag är så stolt över honom!

Stormarna blåser iväg julkänslorna

December bjuder på den ena blåsiga regnstormen efter den andra. Vart är snön, kylan och julstämningen?!
För en människa som mig som anser att julen är årets höjdpunkt så känns det något oroväckande att julkänslorna inte infunnit sig ännu. Men dom lär dyka upp när man som minst anar de. Körde mitt första och enda julbord på Ullevi ikväll. Kaos var bara förnamnet av att nästintill ensam försöka få fram mat till över 200 gäster i tid. Men jag tog mig igenom även de och kan nu få gosa ner mig i sängen. Imon vankas spackling (som alla andra dagar i denna veckan) och en sväng till hästarna.

RSS 2.0