I will set you free

 
Det är så fridfullt att sitta i gräset och kolla på en flock hästar som betar.
Efter en lång, kall och mörk vinter i små grushagar, boxar och ridhus så får dom äntligen komma till en vardag som är närmre deras naturliga liv. Lyckan som finns i deras ögon och glädjen som sprätter omkring i kroppen hos dom under de första minutrarna av frihet får en bara till att le och bli så glad inombords.

Kommentarer
Postat av: Caroline - Foto | Gran canaria | Mamma

Tack!! :)

2013-06-15 @ 22:54:49
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: Julia

Jag håller verkligen med dig :) Igår hade vi en helmysig picknick i hagen medan hästarna gick omkring och betade. Så avkopplande.

Svar: Gud va mysigt de låter! Måste jag se till att göra i sommar med ;)
Emelie

2013-06-16 @ 22:46:49
URL: http://juliaeldh.se
Postat av: Julia

Det var tredje tillfället, men de andra två ggrna har gått till på samma sätt :) Jag tror det är bra att avdramatisera hela uppsittningsgrejen. Har man bara en bra relation till varandra så att hästen känner sig trygg är det ingen konst att sitta upp. Det vanliga är nästan att förvänta sig att hästen ska reagera si och så och att man därför måste vidta massa åtgärder och vara på sin vakt. Klart hästen blir misstänksam då! ;)

Svar: Ja men exakt! Det är synd att inte fler väljer att skaffa sig den relationen till sin häst innan dom påbörjar inridningen :)
Emelie

2013-06-17 @ 20:15:12
URL: http://juliaeldh.se
Postat av: Julia

Eller jaha, du menade filmklippet! Ja det var första tillfället :) (Jag trodde först du kommenterat bilderna från senaste tillfället..)

2013-06-17 @ 20:16:54
URL: http://juliaeldh.se

Sänd mig en hälsning här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida?

Hälsning:

Trackback
RSS 2.0